Ponturi Pariuri Fotbal Ferencvaros vs Klaksvik

Superbet

Obisnuita cu fazele grupelor din competitiile europene, campioana Ungariei, Ferencvaros nici nu concepe sa rateze calificarea in urmatorul tur preliminar din Liga Campionilor in fata feroezilor de la Klaskvik. Dupa 0-0 in primul meci, pentru returul de la Budapesta va propunem o cota interesanta (2,60) la Superbet - o gasiti in SuperPariuri, mizand pe diferenta de valoare dintre cele doua formatii precum si pe faptul ca Ferencvaros va ataca din primul minut pe Groupama Arena, iar nordicii se vor baricada la fel ca in jocul tur.

FERENCVAROS - KLAKSVIK (ora 19:00)

* Meciul retur de la Budapesta porneste de la un 0-0 surprinzator, inregistrat in Feroe, partida disputandu-se pe un teren sintetic.

cota2.ro

* Ferencvaros a dominat copios partida tur, a avut o posesie de 69% si 8 suturi pe spatiul portii.

* Campioana Ungariei a investit in aceasta vara 7 milioane de euro in transferuri, iar in atac vor juca brazilianul Marquinos si malianul Traore (impreuna au marcat 18 goluri in sezonul trecut), atacantul sarb Pesic fiind incert pentru meciul de azi.

* Campioana Insulelor Feroe, Klasksvik, este in plin campionat si a reusit o performanta incredibila: a castigat toate cele 16 etape disputate pana acum! Nordicii si-au amanat meciul din weekend pentru a pregati aceasta dubla din Liga Campionilor.

* Ferencvaros a castigat al 5-lea titlu consecutiv de campioana a Ungariei, iar in sezonul trecut s-a calificat in "16-imile" de finala din Europa League, fiind eliminata de Bayer Leverkusen.

* In amicale, echipa antrenata de fostul portarul rus Stanislav Cherchesov, a remizat cu Qarabag, a pierdut cu Salzburg si a invins Sepsi si FC Botosani.

* Ferencvaros are un lot alcatuit in proportie covarsitoare din jucatori straini, valoarea lotului fiind estimata la 50 de milioane de euro.

PARIUL pentru FERENCVAROS - KLAKSVIK este Ferencvaros castiga, Ferencvaros va avea cele mai multe cornere, Klaksvik va avea cele mai multe cartonase galbene - cota 2.75 (in SuperPariuri)

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ferencvaros vs Klaksvik
Pronostic:
Ferencvaros castiga, Ferencvaros va avea cele mai multe cornere, Klaksvik va avea cele mai multe cartonase
Cota
2.75
Cota finala: 2.75
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro