Ponturi Pariuri Fotbal Sporting Lisabona vs Genk

UNIBET

În lipsă de meciuri serioase în preliminariile de Liga Campionilor, dar și pentru a evita tot felul de surprize care au apărut în perioada asta, ne orientăm, cinstit, spre o partidă amicală.

Și nu orice meci de verificare, ci o partidă care ar putea să fie oricând la nivel de preliminarii sau chiar de grupe de competiții europene: Sporting - Genk!

cota2.ro

Ambele echipe au început deja pregătirile, ba chiar Genk are ceva zile în față pentru că va intra în preliminariile pentru Liga Campionilor, după ce a ratat la mustață titlul în Belgia.

Și Sporting va avea parte de sezon european, dar nu chiar cum își dorea fosta campioană a Portugaliei! Sporting a terminat abia pe 4 ediția trecută și e calificată în grupele din Europa League.

  • Genk e implicată numai în meciuri spectaculoase în această vară! Fosta echipă a lui Ianis Hagi a început seria amicalelor la început de lună iulie, iar toate cele 4 meciuri jucate au fost de peste 2,5 goluri!
  • Genk a bifat două succese, cu Tienen (3-0) și Leuven (4-0), o înfrângere, 2-3 cu Paok, și o remiză spectaculoasă cu Zulte Waregem, scor 3-3;
  • Și Sporting a debutat în pregătiri cu poftă de fotbal și cu apetit ofensiv! Doar două meciuri pentru ”verzi”, ambele încheiate cu victorii la scor: 4-1 cu Estrela și 3-0 cu Maritimo. Ambele meciuri au avut două reprize a câte 35 de minute. Meciul de azi va fi însă unul normal, cu două reprize de 45 de minute!

La nivel de meciuri directe, Sporting și Genk s-au întâlnit ultima dată acum 11 ani, într-un sezon din grupele Europa League! În Belgia a fost 2-1 pentru Genk, în timp ce la Lisabona s-a terminat la egalitate, 1-1.

Casele de pariuri o dau favorită pe Sporting, dar Genk, așa cum am spus, este o echipă mult mai avansată din punct de vedere al pregătirii fizice, așa că ar putea să fie riscant un pariu pe soliste.

Va fi însă un meci deschis, cu multe faze de poartă, iar un pariu din zona de speciale ne poate aduce o cotă excelentă în această seară.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Sporting Lisabona vs Genk
Pronostic:
Peste 9,5 cornere
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: 12.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro