Ponturi Pariuri Fotbal Sepsi vs FCU Craiova

Superbet

Etapa a 2-a din SuperLiga României debutează azi, de la 18:30, la Sfântu Gheorghe! Sepsi primește vizita lui FCU Craiova, iar meciul va reprezenta debutul lui Nicolae Dică pe banca oltenilor.

Cele două formații au început diferit actuala stagiune! Dacă gazdele au deja și un trofeu câștigat, Supercupa, dar și un punct în clasament, FCU Craiova a ratat complet startul.

cota2.ro

În prima rundă, la Târgu Jiu, FCU a fost surclasată de FCSB. Vicecampioana României s-a impus cu 3-1, iar înfrângerea l-a făcut pe Adrian Mititelu să-și instaleze un nou antrenor principal!

Sepsi a început noua stagiune pe Giulești, în fața Rapidului, iar duelul cu fostul antrenor, Cristiano Bergodi, s-a terminat nedecis, 0-0.

  • Cele două echipe au fost în centrul unui scandal monstru în sezonul trecut, atunci când meciul direct de la Sfântu Gheorghe a fost oprit din cauza scandărilor xenofobe! Mai apoi, meciul s-a rejucat, iar Sepsi a bătut-o fără drept de apel pe FCU, scor 4-0, într-un meci care decidea, la vremea respectivă, ultima echipă care prindea playoff-ul;
  • De la revenirea Craiovei pe prima scenă, Sepsi domină duelul întâlnirilor directe: 3 victorii pentru Sepsi, 1 succes pentru Craiova, 1 rezultat de egalitate;
  • Sepsi a câștigat de fiecare dată meciurile de acasă cu FCU Craiova: 2-1 și 4-0.

Fiind un duel al orgoliilor, în special din cauza scandalului din sezonul trecut, ne așteptăm la un meci extrem de încins pe gazon! Cu antrenor nou, craiovenii vor încerca să-și impună jocul și să aibă posesia, în timp ce covăsnenii vor rămâne la fel de compacți și de agresivi pe teren propriu.

  • 17 faulturi a făcut Sepsi la ultimul meci direct cu FCU Craiova;
  • 21 de faulturi a făcut Sepsi în primul meci din acest sezon, remiza albă cu Rapid.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sepsi vs FCU Craiova
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Sepsi
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro