Ponturi Pariuri Fotbal U Cluj vs Rapid

Superbet

Ziua de duminică se închide cu cea mai veche confruntare a fotbalului românesc! Universitatea Cluj primește vizita celor de la Rapid București, într-o partidă care va avea loc la Mediaș.

Ambele echipe au câte un punct după prima etapă din noul sezon al SuperLigii! U Cluj a remizat cu Petrolul (1-1), în timp ce Rapid a dat-o la pace cu Sepsi (0-0).

cota2.ro

Ambele formații au pretenții mari în acest sezon! ”Șepcile” lui Toni Petrea vor să prindă un loc de playoff și au transferat foarte mulți jucători cu experiență, în timp ce giuleștenii lui Bergodi speră să se bată pentru câștigarea campionatului.

În perioada în care Adrian Mutu era antrenorul Rapidului, am fi știut clar ce trebuie jucat la o confruntare cu U Cluj: egal și goluri puține! Acum însă lucrurile sunt diferite. Chiar dacă a terminat fără gol duelul cu Sepsi, Rapid a arătat mult mai bine pe plan ofensiv cu Bergodi antrenor:

  • 66% posesie a avut Rapid cu Sepsi;
  • 6 șuturi pe poartă a expediat Rapid în prima etapă;
  • 18 ocazii de gol și-au creat giuleștenii în fața propriilor suporteri;
  • 61 de atacuri periculoase a avut Rapid în meciul cu Sepsi, oaspeții bifând doar 32.

Cu multă calitate în zona de atac, la Rapid s-a putut observa ușor preocuparea fotbaliștilor din ofensivă de a trage la poartă! 18 șuturi spre poartă au expediat rapidiștii (12 pe lângă, 6 cadrate) în meciul cu Sepsi.

U Cluj a început așa și-așa mandatul lui Toni Petrea! Clujenii au deschis rapid scorul la Ploiești, dar puteau pierde primul meci al sezonului dacă Budescu nu rata un penalty în repriza secundă. Multe lipsuri în zona defensivă și, cel puțin în acest moment al sezonului, destul de puțină mișcare pentru mijlocașii defensivi!

Aici ar putea profita Rapid, iar dacă pofta de fotbal va fi aceeași la giuleșteni atunci s-ar putea să vedem ocazii din plin la poarta clujenilor.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
U Cluj vs Rapid
Pronostic:
Peste 4,5 șuturi pe poartă Rapid
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro