Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

Superbet

Turul 2 preliminar din Liga Campionilor programeaza partide interesante in aceasta seara, numele importante intra in joc, iar noi va propunem o cota 2.00 la Superbet, din 2 evenimente.


cota2.ro

DINAMO ZAGREB - ASTANA (ora 21:00)


* Cele doua formatii se intalnesc pe ruta campioanelor, iar campioana Croatiei porneste favorita in fata celei a Kazahstanului in meciul de pe "Maksimir" din Zagreb.

* De 6 ori in ultimele 12 sezoane, Dinamo Zagreb s-a calificat in grupele Ligii Campionilor, Astana fiind doar o singura data la acest nivel, in sezonul 2015-2016.

* Croatii au amintiri placute cu Astana, Dinamo eliminand campioana Kazahstanului in urma cu 5 ani in drumul spre grupele Ligii Campionilor.

* Astana a eliminat in turul precedent campioana Georgiei, Dinamo Tbilisi, iar in campionat e pe locul 2 dupa 17 etape.

* Cu Igor Biscan in postura de nou antrenor, Dinamo Zagreb a inceput sezonul oficial cu doua partide impotriva rivalilor de la Hajduk Split in mai putin de o saptamana. Campionii au castigat Supercupa, dar au pierdut in campionat, odihnind mai multi titulari pentru meciul de azi.

* Lotul lui Dinamo este cota la 113 milioane de euro pe transfermarkt, in timp ce lotul celor de la Astana este cota la 14 milioane.

* Vedeta lui Dinamo este atacantul Bruno Petkovic, jucatori convocat si la nationala Croatiei la ultimul Mondial.


PARIUL pentru DINAMO ZAGREB - ASTANA este Rezultat Final 1 - cota 1.45 (Super Cota)


SERVETTE - GENK (ora 21:30)


* Vicecampioanele Elvetiei si Belgiei se intalnesc in prima mansa a turului 2 la Geneva, ambele fiind echipe ofertante pentru pariul GG sau Peste 2,5 goluri.

* In meciurile lui Genk din campionatul trecut, media de goluri a fost de 3,3 per joc, in timp ce in cele ale lui Servette media a fost de 2,8 goluri per joc.

* Elvetienii au inceput campionatul cu o victorie in deplasare (3-1 la Grasshoppers), iar Genk nu a disputat nici un meci oficial, dar a jucat amicale tari (2-0 cu Burnley, 1-1 cu Sporting Lisabona, 2-3 cu PAOK).

* Servette are cativa absenti pentru meciul de azi, fundasul Diallo, mijlocasul Diba si atacantul Touati, dar varful francez Crivelli este in mare forma (a marcat si in jocul de la Zurich).

* Genk si-a vandut cel mai bun atacant, Onuachu, la Southampton, dar l a adus pe Baah, de la Sarpsborg, noul star din fotbalul norvegian.


PARIUL pentru SERVETTE - GENK este GG sau Peste 2,5 goluri - cota 1.38



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo Zagreb vs Astana
Pronostic:
1
Cota
1.45
Servette Geneva vs Genk
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.38
Cota finala: 2.00
Profit: 8.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro