Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.06

BETANO

Avem săptămână cu multe meciuri europene, iar emoțiile vor fi și mai mari începând cu ziua de miercuri, atunci când echipele din România intră în preliminariile de Conference League.

Până atunci, azi suntem cu ochii pe meciurile din preliminariile de Liga Campionilor și am selectat 3 ponturi care ar trebui să se ”înverzească” fără prea mari bătăi de cap.

cota2.ro

DINAMO ZAGREB - ASTANA (21:00) - La Zagreb, Dinamo primește vizita kazacilor de la Astana, într-o dublă care începe cu croații din postura de favoriți!

Atât în Croația cât și în Kazahstan s-a reluat competiția internă, dar Dinamo Zagreb și Astana au ratat startul.

Dinamo Zagreb a pierdut derby-ul cu Hajduk Split, 1-2, asta deși până în minutul 74 a condus cu 1-0 și a și ratat o lovitură de pedeapsă! De cealaltă parte, Astana n-a putut să deblocheze tabela în duelul de acasă cu Atyrau (0-0).

SERVETTE - GENK (21:30) - Servette a terminat sezonul trecut pe poziția a 2-a în campionatul Elveției, după Young Boys, iar acum încearcă să ajungă în grupele unei competiții europene. Elvețienii arată bine în acest început competițional, dar Genk rămâne favorită.

Genk a terminat tot pe poziția a 2-a campionatul în Belgia, după acea etapă nebună care a făcut-o, în prelungiri, campioană pe Antwerp.

În Elveția s-a reluat campionatul, iar Servette a început ca din pușcă: succes impresionant în fața lui Grasshoppers, scor 3-1, în deplasare. În Belgia încă nu s-a reluat competiția!

BREIDABLIK - FC COPENHAGA (22:00) - Pentru ultimul meci de pe bilet ne deplasăm la Kopavogur, în Islanda, acolo unde Breidablik primește vizita lui FC Copenhaga.

Ar putea să fie un duel capricios, dar asta doar în manșa tur, unde islandezii s-ar putea autodepăși! Totuși, per total, danezii de la Copenhaga au șanse mici să se împiedice de la primul hop din Liga Campionilor, mai ales că obiectivul trasat este grupele Ligii Campionilor!

Avantajul lui Breidablik este acela că se află în plin campionat, 16 runde jucate deja, dar și danezii și-au reluat competiția în acest weekend, iar Copenhaga a început cu succes în deplasarea de la Lyngby, 2-1.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dinamo Zagreb vs Astana
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.32
Breidablik vs FC Copenhaga
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.29
Servette vs Genk
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.21
Cota finala: 2.06
Profit: 10.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro