Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.54

GetsBet

A doua zi cu meciuri in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor ne propune partide interesante din care am ales o cota 2.43 la Superbet pe care v-o supunem atentiei.

SHERIFF TIRASPOL - MACCABI HAIFA (ora 20:00)

* Va fi un meci tare intre doua formatii obisnuite cu grupele competitiilor europene. In turul precedent, transnistrenii au trecut de Farul, iar israelienii s-au distrat cu maltezii de la Hamrun Spartans. Intre timp, Maccabi a caatigat si primul joc din campionat (3-1 cu Beitar).

cota2.ro

* Sheriff a adus un contingent nou de jucatori, marocanul Talal, brazilienii Luvannor si Vinicius sau camerunezul Mbekeli fiind printre cei mai valorosi. Trupa lui Bordin a trecut lejer de Farul, reusind sa remonteze deficitul de un gol din tur si sa impinga meciul in prelungiri, unde au mai inscris lejer de doua ori.

* Israelienii l-au vandut pe valorosul Atzili la Al Ain, dar l-au transferat pe Shuranov, atacantul lui Nurnberg si al nationalei U 21 a Germaniei. De asemenea, veteranul Lior Refaelov revine la Maccabi, dupa 14 ani petrecuti in Belgia la echipe ca FC Bruges, Antwerp sau Anderlecht.

* Vedeta incontestabila a lui Maccabi ramane varful haitian Pierrot, autor a 3 goluri din 6 in meciurile cu maltezii.

* Pe transfermarkt, cele doua loturi sunt cotate astfel: Sheriff -14 milioane euro, Maccabi - 21 milioane euro.

PARIUL pentru SHERIFF - MACCABI este X2 si sub 3,5 goluri - cota 1,62

KLAKSVIK - HACKEN (ora 21:30)

* Formidabila campioana din Insulele Feroe a dat pariurile peste cap in turul precedent, eliminand de o maniera incredibila Ferencvaros, dupa un 3-0 ireal la Budapesta. Suedezii de la Hacken n-au avut probleme cu galezii de la TNS, trecand de ei cu dubla victorie.

* In campionat, Hacken e in mare forma, fiind echipa cu cel mai bun atac (42 de goluri in 17 meciuri) si e pe locul 2, la 4 puncte in spatele liderului Elfsborg.

* Chiar daca l-a vandut pe copilul minune Benie Traore la Sheffield United, suedezii au alti oameni de gol in lot cum ar fi tunisianul Layouni sau norvegianul Hovland.

* Feroezii de la Klaksvik au pus pe hold meciurile de campionat, pentru a se concentra pe cele europene, avand 16 victorii din tot atatea jocuri. La care se adauga eliminarea fara infrangere si fara gol primit in dubla mansa cu Ferencvaros...

* Partida din Feroe se va disputa pe teren sintetic, dar pentru suedezi n-ar trebui sa fie o problema, Hacken disputandu-si meciurile de acasa pe o astfel de suprafata, iar in Suedia multe terenuri au gazon sintetic.

PARIUL pentru KLAKSVIK - HACKEN este X2 si Peste 1,5 goluri - cota 1,57

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Sheriff Tiraspol vs Maccabi Haifa
Pronostic:
X2 si sub 3,5 goluri
Cota
1.62
Klaksvik vs Hacken
Pronostic:
X2 si Peste 1,5 goluri
Cota
1.57
Cota finala: 2.54
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro