Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.19

UNIBET

Pentru ziua de joi suntem all-in pe UEFA Conference League! A treia competiție europeană își joacă meciurile din turul 2 preliminar, iar România are 4 reprezentante.

FCSB a câștigat cu 1-0 duelul cu CSKA 1948, iar azi intră în scenă Farul, CFR Cluj și Sepsi! În biletul nostru de 3 partide o s-o includem doar pe campioana din SuperLigă.

cota2.ro

APOEL - VOJVODINA (20:00) - APOEL este mare favorită în duelul cu sârbii de la Vojvodina, dar oaspeții de azi își vor vinde destul de scump pielea în această dublă.

Atât în Cipru cât și în Serbia nu s-au reluat competițiile, așa că duelul de azi va reprezenta primul meci al sezonului pentru cele două echipe.

  • 5 meciuri de verificare a susținut APOEL: 2 victorii (3-0, 1-0), 2 remize (1-1, 0-0) și 1 înfrângere (1-2);
  • 7 partide amicale a avut Vojvodina în această vară: 2 succese (1-0, 2-1) și 5 remize (2-2, 1-1, 1-1, 0-0, 1-1);
  • APOEL a terminat sezonul pe locul 2, fiind la 3 puncte distanță de campioana Aris;
  • Vojvodina a închis sezonul pe locul 5 în campionatul Serbiei.

FARUL - URARTU (20:30) - După dușul foarte rece din dubla cu Sheriff, acolo unde Farul a fost eliminată din prima din preliminariile de Liga Campionilor, ”marinarii” au coborât în Conference League și au ca obiectiv ajungerea în grupe.

Adversari le vor fi campionii din Armenia, FC Urartu, echipa eliminată, la penalty-uri, în dubla cu Zrinjski.

Pentru armeni acestea au fost singurele două meciuri oficiale, în timp ce trupa lui Hagi are deja 5 meciuri oficiale, dacă punem la socoteală și meciul din Supercupă.

CRUSADERS - ROSENBORG (22:00) - Biletul îl închidem cu o deplasare în Irlanda de Nord, acolo unde Crusaders o primește pe Rosenborg.

Norvegienii sunt, în mod normal, favoriți atât pentru această primă manșă cât și pentru calificarea în turul 3 preliminar din Conference.

Crusaders a ajuns aici după ce a început încă din primul tur! Irlandezii s-au calificat în dauna finlandezilor de la Haka, după 2-2 în deplasare și 1-0 pe teren propriu.

Rosenborg e în plin campionat în Norvegia, dar are un sezon de coșmar! După 16 runde, fosta campioană a norvegienilor este abia pe locul 10, cu 19 puncte, la 21 de puncte distanță de liderul Bodo/Glimt.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
APOEL vs Vojvodina
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.33
Farul vs Urartu
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.32
Crusaders vs Rosenborg
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.25
Cota finala: 2.19
Profit: 11.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro