Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.57

BETANO

Am ieșit cu bine și cu profit din zona meciurilor din preliminariile de cupe europene, iar acum e timpul să ne ocupăm de competițiile interne.

Pentru biletul de joi am ales trei partide din trei campionate diferite, dar sperăm să avem goluri în comun pentru toate duelurile pe care le vom analiza pe scurt, după cum urmează:

cota2.ro

SONDERJYSKE - FREDERICIA (20:00) - A început sezonul în Danemarca, iar în liga secundă debutează etapa cu numărul 2. După primul meci, Sonderjyske are un punct, în urma remizei cu Vendyssel, scor 1-1, în timp ce Fredericia e la borna 0, după ce a pierdut cu 0-2 meciul cu Hobro.

Cele două echipe au evoluat în liga a 2-a și în sezonul trecut, iar Sonderjyske a câștigat la scor ambele dueluri: 3-1 și 4-1. Tot la goluri ne așteptăm și acum, mai ales că vorbim despre două formații care au în ADN-ul lor din ultimii ani un apetit ofensiv peste medie.

SCHAFFHAUSEN - THUN (20:30) - Din liga a 2-a daneză mergem direct în liga a 2-a din Elveția, acolo unde avem tot etapa cu numărul 2.

Schaffhausen a ratat complet debutul, înfrângere la scor de neprezentare, 0-3, cu Xamax, în timp ce Thun a salvat o remiză în inauguralul cu Nyonnais, echipă nou-promovată.

În ultimii ani, cele două echipe s-au obișnuit să joace în liga secundă! În sezonul trecut, din cele 4 întâlniri directe, raportul este egal: două succese pentru Schaffhausen (3-2 și 1-0) și două victorii pentru Thun (5-0 și 2-1).

RUCH - LKS LODZ (21:30) - Închidem biletul cu un meci de primă ligă și mergem în Polonia, tot pentru un joc din etapa secundă. Ruch și Lodz au plecat cu eșecuri în noul sezon.

Gazdele de azi au cedat, scor 1-2, în deplasarea de la Zaglebie Lublin, în timp ce Lodz a pierdut cu 0-3 duelul cu Legia.

Ruch și Lodz au evoluat anul trecut în liga secundă, dar au reușit să promoveze împreună! 3-3 a fost duelul de pe terenul lui Ruch, în timp ce duelul de la Lodz a fost 2-0 pentru gazde.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sonderjyske vs Fredericia
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.35
Schaffhausen vs Thun
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.34
Ruch vs LKS Lodz
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.42
Cota finala: 2.57
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro