Ponturi Pariuri Fotbal Oțelul Galați vs FCSB

Superbet

Azi, de la 21:30, la Galați, se joacă unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a 3-a din SuperLigă. Oțelul primește vizita celor de la FCSB într-un joc care se anunță extrem de încins.

Îmediat după finalul meciului cu Craiova, Dorinel Munteanu nu s-a ferit să anunțe strategia pentru FCSB: ”un joc cu agresivitate peste medie!”.

cota2.ro

  • Înaintea sezonului trecut, FCSB juca un ultim test chiar la Galați, împotriva Oțelului, iar partida avea să fie exact ca una oficială. La final, Mihai Stoica recunoștea că a greșit că și-a adus elevii în fața unei echipe care joacă atât de dur.

Numai că stilul Oțelului a început să fie cunoscut, iar linia pentru numărul de faulturi sau chiar cartonașe galbene din dreptul oțelarilor a fost ridicată. Dar asta nu va reprezenta o problemă, pentru că focusul nostru va fi pe agresivitatea oaspeților.

Dacă FCSB a învățat un lucru din ultimii ani în care a pierdut campionatul, în special în dauna CFR-ului, e acela că ai nevoie de intensitate în dueluri.

Pe parcursul sezonului trecut, FCSB a fost una dintre echipele care a faultat cel mai mult din campionatul românesc. Și am mai făcut această precizare, dar o reluăm și acum. Asta nu înseamnă că roș-albaștrii au în componență jucători duri, ci că stilul de joc, cu presing agresiv după pierderea balonului, aduce după sine și faulturile. Vezi în multe meciuri și cazul Barcelonei, iertată să ne fie comparația :)

  • 19 faulturi a făcut FCSB în derby-ul cu Dinamo;
  • 12 faulturi a făcut FCSB în deplasarea cu FCU Craiova;
  • 16 faulturi a avut FCSB în deplasarea de la Sofia, cu CSKA 1948;
  • 20 de faulturi a bifat Oțelul pe teren propriu cu UTA;
  • 16 faulturi a avut Oțelul etapa precedentă, la CSU Craiova.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Oțelul Galați vs FCSB
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi FCSB
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro