Ponturi Pariuri Fotbal FC Barcelona vs Real Madrid

BETANO

FC BARCELONA - REAL MADRID

In aceasta noapte, de la ora 00:00, pe ”AT&T Stadium”, din Arlington, FC Barcelona si Real Madrid se intalnesc intr-un nou episod din ”EL CLASICO”.

Barcelona a castigat titlul in LaLiga dupa o pauza de 4 sezoane, iar asteptarile sunt mari in UEFA Champions League, competitie pe care au cam parasit-o in ultimii ani, dupa rezultate extrem de slabe. ”Catalanii” au inceput seria amicalelor cu partida de la Tokyo, contra lui Vissel Kobe, pe care au si castigat-o cu scorul de 2-0, gratie reusitelor semnate de Kessie (min. 16) si Garcia (min. 19). Trupa lui Xavi a cedat insa cu Arsenal, in urma cu doua zile, scor 3-5. Barcelona a condus cu 1-0 si 2-1, in urma reusitelor lui Lewandoski si Raphinha, insa ”dubla” lui Trossard si reusita spectaculoasa a lui Vieira din finalul partidei au produs primul esec spaniolilor din aceasta perioada de pregatire. Spre deosebire de Barcelona, Real Madrid a bifat succese in cele doua amicale avute in compania celor de la AC Milan (3-2), respectiv Manchester United (2-0). In partida cu italienii, ”Los Blancos” au revenit de la 0-2, gratie ”dublei” lui Valverde si reusitei de pe final a lui Vinicius, dupa o pasa de geniu a lui Modric, in timp ce in partida cu United, Bellingham cu o ”scarita” si Joselu cu o ”foarfeca”, au consemnat, fara prea mari emotii, al doilea succes al ”galacticilor”, in turneul amical din Statele Unite.

cota2.ro

  • Minim trei goluri s-au marcat in 9 din ultimele 11 meciuri directe;
  • In ultimele 7 meciuri directe nu s-a inregistrat nici macar un rezultat de egalitate (5 victorii Barcelona si 2 victorii Real Madrid);
  • In 7 din ultimele 8 meciuri directe, ambele echipe au incasat minim doua cartonase galbene;
  • Ambele echipe au marcat in 7 din ultimele 11 meciuri directe;
  • Numai putin de 114 ocazii de gol si-au creat Real Madrid si Barcelona in ultimele 5 confruntari directe.

FC Barcelona (4-3-3): ter Stegen - Kounde, Araujo, Garcia, Balde - Kessie, Romeu, De Jong - Dembele, Lewandowski, Fati

Real Madrid (4-4-2): Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Mendy - Kroos, Tchouameni, Valverde, Bellingham - Vinicius, Joselu

Pontul meu pentru meciul FC Barcelona - Real Madrid este ”Ambele echipe marcheaza + Ambele echipe sa primeasca un cartonas”, la o cota de 1.90, disponibila pe Betano, cu ajutorul functiei ”Bet Builder”.

Chiar daca e un meci amical, ma astept la un joc destul de dur si cu multe reusite. Vorbim totusi de un Clasico, mai precis de un meci in care victoria e singurul obiectiv pentru ambele formatii, indiferent de contextul partidei. In ambele tabere regasim multi jucatori de top si sunt convins ca atat Xavi, cat si Ancelotti, vor aborda partida cu cel mai bun 11. Merg pe goluri de ambele parti, dar si pe un numar important de avertismente, mai ales ca in multe momente, unii jucatori isi mai pierd cumpatul.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Barcelona vs Real Madrid
Pronostic:
Ambele echipe marcheaza + Ambele echipe sa primeasca un cartonas
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro