Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.47

UNIBET

Ziua de duminică aduce meciuri destul de interesante în oferta caselor de pariuri, iar noi venim cu o tripletă de ponturi diferite, dar care, sperăm noi, vor face treabă bună împreună.

Un solist, ceva goluri și un pariu din zona selecțiilor speciale! Cam asta e rețeta zilei!

cota2.ro

BRUGGE - MECHELEN (19:30) - Începe sezonul în Jupiler Pro League, prima ligă din Belgia, iar Brugge are, în teorie, meci ușor, pe teren propriu, cu Mechelen.

După un sezon trecut modest, în care a prins doar locul 4, ceea ce i-a adus doar o calificare în preliminarii de Conference League, Brugge e hotărâtă să revină în lupta pentru titlu.

În cele două partide de anul trecut, Brugge a învins-o de două ori pe Mechelen, de fiecare dată cu 3-0. De altfel, Brugge are 4 dintre ultimele 5 meciuri cu Mechelen câștigate!

MARIEHAMN - INTER TURKU (18:30) - În campionatul din Finlanda s-a ajuns deja la etapa cu numărul 18, dar cele două combatante de azi nu au ajuns chiar la 17 meciuri jucate încă!

După 16 partide disputate, Mariehamn e pe locul 10, cu doar 14 puncte, în timp ce Inter Turku, după 15 runde, are 19 puncte și e pe 7, la un punct distanță de locurile de playoff.

Altădată echipe care se luptau în zona de sus a clasamentului, Mariehamn și Inter Turku au sezon complicat de traversat, unde mai mult ca sigur nu vor face deloc lucruri spectaculoase. Totuși, întâlnirile directe sunt destul de alerte în campionat: din 5 meciuri, toate 5 au adus minimum 2 reușite, iar 3 dintre acestea au fost chiar partide de 3+.

CFR CLUJ - UNIVERSITATEA CRAIOVA (21:30) - Biletul îl închidem pe teren propriu, în SuperLigă, acolo unde CFR Cluj și Universitatea Craiova se întâlnesc în derby-ul etapei a 3-a.

Oltenii vin cu Reghecampf pe bancă, instalat recent, și speră să recupereze în deplasare punctele pierdute acasă cu Oțelul. Cu gândul mai mult la returul cu Adana din Conference, CFR ar putea să facă modificări în echipa de start în perspectiva meciului de joi.

15 faulturi a făcut CFR la primul meci de pe teren propriu din acest sezon, în timp ce ultimul duel direct cu Craiova a adus în dreptul clujenilor alte 14 faulturi.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Brugge vs Mechelen
Pronostic:
1
Cota
1.40
Mariehamn vs Inter Turku
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.34
CFR Cluj vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi CFR Cluj
Cota
1.85
Cota finala: 3.47
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro