Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo vs Sepsi

Superbet

Ultimul meci al etapei a 2-a din Superliga propune un duel foarte interesant intre Dinamo si Sepsi din care am ales o cota 2.00 la Superbet (o gasiti in SuperPariuri).


cota2.ro

DINAMO - SEPSI (ora 21:30)


* Gazdele nu au obtinut inca vreun punct de la revenirea in Superliga, pierzand derbyurile cu CSU Craiova si FCSB (in ambele au primit cate 2 goluri), in timp ce covasnenii au 4 puncte din 2 jocuri, fara gol primit. Mai mult decat atat, Sepsi este la al 4-lea meci oficial fara gol primit, daca adaugam Supercupa castigata cu Farul (1-0) si victoria extraordinara din Bulgaria (2-0), unde echipa antrenata de Liviu Ciubotariu a reusit un rezultat excelent in jocul de Conference League cu TSKA Sofia, acel succes oferind un mare boost de incredere oaspetilor.

* Sepsi are un lot bine structurat, echilibrat, numai in atac, de exemplu, existand 5 variante la fel de viabile pentru cele 2 posturi din echipa: Safranko, Rondon, Damascan, Varga sau Debeljuh.

* Dinamo a bifat pana acum 7 transferuri - Golubovic, Abdallah, Gregorio, Homawoo, Ilic, Costin si Politic - dar pare ca adaptarea lor mai dureaza.

* 18 meciuri oficiale consecutive fara infrangere are antrenorul lui Sepsi, Liviu Ciobotariu (14 la FC Voluntari si 4 la Sepsi).

* In cele 4 partide oficiale de pana acum, Sepsi a marcat in 3, si a avut 15 cornere si 14 cartonase galbene.

* Oaspetii nu se vor baza pe Cosmin Matei (suspendat)

* Jocul din aceasta seara va fi arbitrat de Istvan Kovacs.

* In ultima partida directa dintre cele doua din urma cu 7 luni, covasnenii au castigat cu 3-2 in Cupa Romaniei, chiar pe stadionul "Arcul de Triumf".

* Echipele probabile:

DINAMO: Golubovic - Moura,Giafer, R.Grigore, Amzar - Ghezali, Larrucea, Iglesias, N. Rosu - Bani, Abdallah.

SEPSI: Niczuly - Otelita, Ciobotariu, Balasa, Dumitrescu - Paun, Alimi - Stefanescu, Varga, I. Gheorghe - Safranko.


PARIUL pentru DINAMO - SEPSI este Sepsi marcheaza Peste 0,5 goluri, Sepsi va avea Peste 2,5 cornere, Sepsi va primi peste 1,5 cartonase (in SuperPariuri)

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo vs Sepsi
Pronostic:
Sepsi marcheaza Peste 0,5 goluri, Sepsi va avea Peste 2,5 cornere, Sepsi va primi peste 1,5 cartonase (in SuperPariuri)
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro