Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 11.71

BETANO

PETROLUL PLOIESTI - FC VOLUNTARI

In aceasta seara, de la ora 18:30, pe stadionul ”Ilie Oana”, Petrolul Ploiesti primeste vizita celor de la FC Voluntari, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 3 a Superligii.

Petrolul a inceput acest sezon cu doua rezultate de egalitate in compania celor de la Universitatea Cluj, respectiv FC Botosani, ambele incheiate cu scorul de 1-1. „Lupii galbeni” puteau avea maximum de puncte dupa primele doua runde daca nu iroseau cate o lovitura de la 11 metri in fiecare dintre aceste jocuri, prin Constantin Budescu, respectiv Gheorghe Grozav. FC Voluntari a inceput sezonul cu un succes in fata celor de la FC Botosani, scor 2-1, insa au cedat destul de clar in runda a doua, in compania Farului Constanta, scor 1-4. In ultimul meci direct dintre cele doua echipe s-au marcat numai putin de 4 goluri, tabela indicand la finalul celor 90 de minute, scorul de 2-2. 

cota2.ro

  • George Merloi si-a creat numai putin de 10 ocazii de gol, a cadrat 5 suturi si a marcat de 3 ori pentru Voluntari, in primele doua etape ale noului sezon;
  • Constantin Budescu a fost cel mai periculos om de atac al Petrolului, in acest debut de sezon, cu numai putin de 4 suturi cadrate;
  • In ultimul meci direct jucat pe ”Ilie Oana”, atat Petrolul Ploiesti, cat si FC Voluntari au incasat cel putin 4 cartonase galbene;
  • In primele doua meciuri din acest sezon, ale celor de la Petrolul, s-au inregistrat numai putin de 24 de cornere, in timp ce in primele doua meciuri din acest sezon ale Voluntariului s-au inregistrat 19 cornere.

Pontul meu pentru meciul Petrolul Ploiesti - FC Voluntari este ”GG + Peste 7.5 cornere + Ambele echipe sa primeasca minim un cartonas”, la o cota de 3.55, disponibila pe Betano, cu ajutorul functiei ”Bet Builder”.

DINAMO BUCURESTI - SEPSI OSK

In aceasta seara, de la ora 21:30, pe stadionul ”Arcul de Triumf”, Dinamo Bucuresti primeste vizita celor de la Sepsi OSK, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 3 a Superligii.

”Cainii rosii” au inceput noul sezon cu doua infrangeri: 0-2 vs Universitatea Craiova si 1-2 vs FCSB. In aceasta seara vor da peste o noua echipa care a evoluat in Play-Off-ul din Superliga, in editia precedenta, iar la cum decurg lucrurile, e foarte probabil ca Dinamo sa bifeze un nou esec. Trupa lui Burca a jucat bine cu oltenii, chiar daca nu au reusit sa marcheze, insa s-au vazut dominati clar in jocul cu FCSB, cand au contat putin doar in repriza secunda. Sepsi OSK vine dupa un succes extrem de important in Conference League, la Sofia, in compania celor de la CSKA, scor 2-0. Ma astept ca Ciobotariu sa mai odihneasca cativa titulari si sa inceapa meciul cu 3-4 jucatori care au evoluat mai putin. Chiar si asa, cred ca acest lucru nu se va simti, avand in vedere ca pe aceasta lista sunt Varga, Rondon, Damascan sau Franciso Junior. 

  • Sepsi OSK este neinvinsa in fata celor de la Dinamo Bucuresti, in ultimele 8 meciuri (6 victorii si 2 rezultate de egalitate);
  • Dinamo Bucuresti a fost una dintre cele mai dure echipe in acest debut de sezon! ”Alb-rosii” au comis numai putin de 36 de faulturi si au incasat 6 cartonase galbene;
  • Cel putin 8 lovituri de colt am avut in 8 din ultimele 10 confruntari directe;
  • Marius Stefanescu a marcat in doua din ultimele trei meciuri jucate de Sepsi OSK, contra celor de la Dinamo Bucuresti.

Pontul meu pentru meciul Dinamo Bucuresti - Sepsi OSK este ”Sepsi OSK castiga + Dinamo Bucuresti are minim doua cartonase + Peste 6.5 cornere”, la o cota de 3.30, disponibila pe Betano, cu ajutorul functiei ”Bet Builder”.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Petrolul Ploiesti vs FC Voluntari
Pronostic:
GG + Peste 7.5 cornere + Ambele echipe sa primeasca minim un cartonas
Cota
3.55
DInamo Bucuresti vs Sepsi OSK
Pronostic:
Sepsi OSK castiga + Dinamo Bucuresti are minim doua cartonase + Peste 6.5 cornere
Cota
3.30
Cota finala: 11.71
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro