Ponturi Pariuri Fotbal Ol. Ljubljana vs Ludogoreț

BETFAIR EXCHANGE

1 august, început de lună și apropiere de data la care vor începe și campionatele importante ale Europei. Pentru că mai e ceva până atunci, avem din nou săptămână cu meciuri europene.

Nu mergem pentru ziua de azi pe mai multe alegeri, ci ne focusăm pe un meci unde calificarea e deschisă și unde ne așteptăm la prestații interesante de la ambele formații.

cota2.ro

Olimpija Ljubljana primește vizita celor de la Ludogoreț, în manșa retur din preliminariile Ligii Campionilor. În primul meci, în Bulgaria, s-a terminat 1-1, cu ambele reușite marcate în prima repriză.

După ce s-au lămurit că nu sunt automat calificați și s-au trezit într-o altă realitate, bulgarii de la Ludogoreț au nevoie de o prestație mult mai solidă în Slovenia. Înaintea returului de azi, Olimpija Ljubljana nu și-a amânat meciul de campionat, ba chiar l-a folosit excelent: succes cu 5-0 în fața lui Rogaska.

De cealaltă parte, Ludogoreț a simțit nevoia să-și amâne meciul din etapa a 3-a, asta după ce oricum nu începuse prea convingător noua ediție de campionat. Campioana Bulgariei a pierdut debutul cu Krumovgrad, 1-3, dar s-a redresat în etapa secundă, victorie la scor cu Etar, 5-0.

  • Înainte de a ajunge aici, Ludogoreț a trecut de Ballkani, 0-2 și 4-0;
  • De cealaltă parte, Olimpija Ljubljana a bifat o dublă victorie identică, 2-1, în turul precedent contra lui Valmiera, campioana Letoniei.

4 dintre cele 5 meciuri oficiale ale slovenilor din acest început de sezon au produs minimum 3 goluri! Doar în meciul tur cu Ludogoreț s-au înregistrat doar 2 goluri.

Și Ludogoreț e implicată în partide cu goluri multe în 2023! 5 meciuri oficiale - dintre care 3 de minimum 3 goluri și două partide cu 2 reușite.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ol. Ljubljana vs Ludogoreț
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
2.24
Cota finala: 2.24
Profit: 12.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro