Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.80

BETANO

Ziua de marți a venit la pachet cu o cotă excelentă obținută din preliminariile pentru Liga Campionilor, iar acum ne concentrăm tot pe drumul spre UCL.

Pentru că azi sunt meciuri care se pretează mai bine în zona de goluri, evident că avem cote mai mici pentru selecțiile specifice, așa că unim două ponturi pentru o cotă totală foarte bună.

cota2.ro

GALATASARAY - ZALGIRIS (21:30) - După 2-2 în meciul tur, Galatasaray o va asedia pe teren propriu pe Zalgiris. Turcii au făcut investiții masive în această vară și atacă direct grupele Ligii Campionilor, așa că lituanienii de la Zalgiris nu pot fi o piedică.

Galata a dominat meciul tur, dar a fost și destul de expusă pe plan defensiv! 6 șuturi pe poartă au dat cei de la Zalgiris, în timp ce turcii au cadrat de 8 ori. Zalgiris a deschis scorul, dar Galata a întors meciul și a condus cu 2-1 până când gazdele au egalat, în minutul 90+2.

Zalgiris are avantajul de a avea un campionat în plină desfășurare, cu 24 de runde trecute deja. Între meciurile cu Galata și Struga, Zalgiris a bifat și două partide în campionatul intern, ambele cu minimum 3 goluri: 1-2 cu Panevezys și 4-0 cu Suduva.

GENK - SERVETTE (20:00) - După 1-1 în prima manșă, Genk pornește din postura de favorită în returul cu Servette. Elvețienii au pus probleme importante pe teren propriu, iar startul de sezon demonstrează că reprezintă un grup cu mult potențial.

După remiza din Elveția, Genk a revenit în campionat, acolo unde și-a consumat prima etapă a noului sezon din Jupiler League: succes categoric cu nou-promovata RWD Molenbeek - 4-0.

Și Servette vine la acest meci european tot după o partidă în care s-au dat 4 goluri, dar cu un altfel de deznodământ: 2-2 pe teren propriu cu Zurich, în campionat, asta după ce Servette debutase cu alt meci de 4 goluri, succesul cu Grasshoppers, 3-1.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Galatasaray vs Zalgiris
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.45
Genk vs Servette
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.24
Cota finala: 1.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro