Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.14

Superbet

Liga Campionilor programeaza si in aceasta seara partide interesante din mansa secunda a turului 2 preliminar. Va propunem o cota 2.13 la Superbet alcatuita din doua evenimente.

QARABAG - RAKOW (ora 19:00)

* Campioana Poloniei incepe returul din Azerbaidjan avand avantaj de un gol (3-2 in tur), echipa lui Sorescu si Racovitan amanandu-si partida de campionat din weekend pentru a pregati jocul cu Qarabag.

cota2.ro

* Rakow este la al 5-lea meci oficial al sezonului si doar intr-unul singur nu a reusit sa inscrie (0-0 in Supercupa pierduta cu Legia la penaltyuri). In celelalte 4 jocuri, polonezii au aratat o pofta de gol remarcabila, reusind 4 goluri in cele doua partide din turul precedent de Liga Campionilor cu Flora Tallin, 3 in mansa tur cu Qarabag si 3 in etapa de campionat cu Jagiellonia.

* Din cele 10 goluri, 4 au fost reusite de atacantul Zwolinski, cel care va fi titular si in aceasta seara.

* Azerii au disputat doar 2 joxuri oficiale pana acum, ambele in turul precedent din Liga Campionilor, trecand lejer de campioana Gibraltarului, Lincoln (6-1 la general)

PARIUL pentru QARABAG - RAKOW este Total Goluri Rakow Peste 0,5 - cota 1.55

GENK - SERVETTE (ora 20:00)

* Asa cum anticipam, in tur a fost o partida spectaculoasa, cu multe faze de poarta, si cu cate un gol de ambele parti, returul incepand de la 1-1.

* Elvetienii au mai disputat o etapa in campionat (2-2 cu Zurich), livrand in toate cele 3 meciuri oficiale de pana acum pariul GG sau Peste 2,5 goluri. * Vicecampioana Belgiei a inceput si ea campionatul, castigand fara drept de apel la Molenbeek (4-0), si are procentaj maxim pentru acelasi pariu din cele doua jocuri oficiale.

* Pe hartie, Genk e data favorita, dar trebuie tinut cont de forta ofensiva a elvetienilor, acestia revenind in meci si in jocul tur (Genk a condus cu 1-0) dar si de la 0-2 cu FC Zurich in ultimul meci din campionat.

PARIUL pentru GENK - SERVETTE este GG sau Peste 2,5 goluri - cota 1.38

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Qarabag vs Rakow
Pronostic:
Total goluri Rakow Peste 0,5
Cota
1.55
Genk vs Servette
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.38
Cota finala: 2.14
Profit: 7.98
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro