Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.33

Superbet

Ziua de joi e cu emoții puternice pentru cele 4 echipe românești implicate în preliminariile din UEFA Conference League!

FCSB, CFR Cluj, Farul și Sepsi joacă meciurile retur, iar 3 dintre cele 4 pornesc cu prima șansă la calificare.

cota2.ro

FCSB - CSKA 1948 (21:30) - După 1-0 în meciul tur, FCSB are prim-plan-ul de calificare, doar că nu neapărat din prisma scorului, care este la limită, ci datorită valorii. Bulgarii au fost mult sub nivelul mării în primul meci și e greu de crezut că pot produce o metamorfoză care să schimbe soarta acestei duble.

Totuși, noi ne îndreptăm atenție spre un pariu special, pe care îl tot folosim la meciurile celor de la FCSB. Roș-albaștrii au faultat de 18 ori în prima manșă și cu siguranță vor fi suficient de agresivi și la returul de pe stadionul Arcul de Triumf.

  • 19 faulturi a făcut FCSB la ultimul meci jucat pe acest stadion, din postura de gazdă, în meciul cu Dinamo.

Mare atenție pentru cei care vor spectacol, meciul se joacă fără spectatori, iar FCSB ar putea odihni câțiva jucători în perspectiva derby-ului de duminică cu CFR Cluj, din Ghencea.

ADANA - CFR CLUJ (21:00) - Spuneam că 3 dintre cele 4 echipe românești pornesc cu prima șansă, dar în această listă n-o includeam pe CFR Cluj. Fosta campioană a României are cel mai greu adversar și va avea misiune complicată în Turcia.

Sub comanda lui Mandorlini, CFR a arătat foarte bine în acest debut de sezon, inclusiv în 3 sferturi din meciul cu Adana, dar turcii încă suferă la cadență, pentru că n-au meciuri în picioare. Totuși, valoarea individuală și-a spus cuvântul în multe momente ale jocului de la Cluj, iar Adana, locul 4 în sezonul trecut din Super Liga Turciei, e favorită la victorie și calificare în 90 de minute.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs CSKA 1948
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi FCSB
Cota
1.85
Adana vs CFR Cluj
Pronostic:
1
Cota
1.80
Cota finala: 3.33
Profit: 23.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro