Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.85

BETANO

Silkeborg și Vejle se înfruntă astăzi, de la ora 20:00, în runda cu numărul 3 din Superliga Danemarcei. 

Silkeborg este o cunoștință recentă a fotbalului românesc. În grupele ediției trecute de Conference League le-a administrat un dublu 5-0 celor de la FCSB. Parcursul european i-a costat însă în competiția internă, ratând play-off-ul. Conducerea nu s-a pripit și merge în continuare pe mâna lui Kent Nielsen. Nici măcar experimentatul antrenor danez nu beneficiază însă de clemență infinită, așa că trebuie să obțină astăzi victoria. Silkeborg a pierdut primele două meciuri ale sezonului.

cota2.ro

Tot două înfrângeri are și adversara de astăzi, nou-promovata Vejle, altă formație cu legături românești. Directorul tehnic al echipei este Mario Nicolae, fost șef și la Dinamo. Din lot fac parte alți doi foști „câini”, mijlocașul Azer Busuladzic și fundașul central Raul Albentosa, cel din urmă chiar căpitanul echipei. 

• Silkeborg a zdrobit-o pe Velje în ultimele două meciuri directe, victorie 3-0 acasă și 4-2 în deplasare

• Velje nu a mai câștigat un meci oficial contra lui Silkeborg din 2015

• 23 de ocazii, 10 șuturi pe poartă și 13 cornere a avut Silkeborg în singurul meci jucat pe teren propriu în acest sezon, eșecul 1-2 cu Brondby

• Velje nu a existat în prima deplasare stagională, un singur șut expediat pe poartă în eșecul 0-1 cu Aarhus.

Pe Betano, cota pentru Niciun pariu pe egal Silkeborg este @1.30

----------------------------

Universitatea Craiova și FC Hermannstadt se înfruntă astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 4 din Superliga României.

Speranțele fanilor olteni la cucerirea titlului s-au reaprins odată cu revenirea lui Laurențiu Reghecampf pe bancă. Universitatea Craiova nu a arătat râu la primul meci din noul mandat, o remiză 1-1 pe terenul lui CFR Cluj. Oltenii au reușit să își păstreze toți oamenii de bază față de stagiunea trecută, reușind și un transfer de top, cel al lui Alexandru Mitriță. Acesta și-a pus rapid amprenta, deja două pase de gol și un penalty obținut în primele trei runde. Oltenii sunt neînvinși. 

Hermannstadt este una dintre formațiile imprevizibile ale primului eșalon. Sibienii au debutat cu un eșec pe teren propriu în fața rezervelor Farului, apoi au trecut de Poli Iași și de UTA. În această perioadă de mercato, Marius Măldărășanu și-a pierdut cel mai bine cotat jucător din lot, fundașul stânga Raul Opruț, vândut la Kortrijk pentru 400.000 de euro.  

• Universitatea Craiova a câștigat cu 2-0 singurul meci direct disputat contra lui Hermannstadt în anul 2023

• Andrei Ivan, anunțat titular și astăzi, a marcat ambele goluri 

• Hermannstadt nu a câștigat vreodată pe terenul Universității Craiova. A marcat un singur gol în cele 4 deplasări pe „Ion Oblemenco”

• 18.97 milioane de euro valorează lotul Universității Craiova, dublu față de cel al lui FC Hermannstadt

• 9 lovituri de la colțul terenului a obținut Universitatea Craiova în primul meci jucat pe teren propriu în acest sezon, remiza albă cu Oțelul.

Pe Betano, pariul combinat 1X, peste 0.5 goluri Universitatea Craiova și peste 2.5 cornere Universitatea Craiova are cota @1.42 și poate fi obținut cu ajutorul funcției Bet Builder!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Silkeborg vs Vejle
Pronostic:
Silkeborg DNB
Cota
1.30
CSU Craiova vs Hermannstadt
Pronostic:
1X & Craiova marchează & Craiova 3+ cornere
Cota
1.42
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro