Ponturi Pariuri Fotbal UTA Arad vs Politehnica Iasi

LasVegas

UTA ARAD - POLITEHNICA IASI

In aceasta seara, de la ora 18:30, pe stadionul ”Francisc Neuman” din Arad, UTA primeste vizita Politehnicii Iasi, in primul meci al rundei cu numarul 4, din Superliga.

UTA Arad are un start extrem de slab de campionat, cu doar un punct acumulat dupa primele trei etape. Aradenii au remizat extrem de norocos in prima etapa, la Galati, contra celor de la Otelul, pentru ca mai apoi sa cedeze in urmatoarele runde contra CFR-ului, respectiv Hermannstadt. Politenhica Iasi a inceput sezonul cu rezultate negative in primele doua etape: 0-2 vs CFR si 1-3 vs Hermannstadt. In ultima runda insa, trupa lui Leo Grozavu a castigat pe terenul campioanei Farul, cu scorul de 3-1 si astfel a obtinut primele puncte din acest sezon. Jocul formatiei iesene a aratat bine, acestia mizand mult pe posesie, pase filtrate si executii din partea jucatorilor tehnici. Antrenorul UTA-ei, Mircea Rednic este deja contestat de fani si pe buna dreptate, dupa parerea mea. Schimbarile majore din cadrul lotului, lipsa de omogenitate, dar si lipsa de calitate a unor fotbalisti au facut ca rezultatele si jocul aradenilor sa arate extrem de slab. La ”alb-albastri” s-au miscat lucrurile in ultima perioada, acestia transferand cativa jucatori cu CV de la echipe importante, cele mai sonore nume fiind cele ale lui Ciobanu, Belu-Iordache si Bordeianu. 

cota2.ro

  • In ultimele 7 partide directe, ambele echipe au marcat, iar tabela s-a modificat de cel putin trei ori;
  • Politehnica Iasi este neinvinsa pe teren UTA-ei, in ultimii 16 ani (6 meciuri);
  • Politehnica Iasi are al doilea cel mai mare procentaj al posesiei per meci din Superliga, dupa primele trei etape (58.3%);
  • Alin Roman, ”decarul” celor de la Politehnica Iasi, este jucatorul cu cele mai multe ocazii de gol per meci (4.7);
  • Florin Iacob, portarul celor de la UTA Arad, are a treia cea mai mare medie de parade per meci, din Superliga (4.3).

UTA Arad (4-3-3): Fl. Iacob - Roganovic, Markov, Abeid, Dumitrașcu - Freitas, Carp, Fabry - Al. Pop, Cooper, Stahl

Politehnica Iasi (4-4-2): Ailenei - Martac, Tincu, Katanec, Stefanovic - Phelipe, Marchioni, Jatoba, A. Roman - Gheorghiță, Vojtus

Pontul meu pentru meciul UTA Arad - Politehnica Iasi este ”Godberg Cooper sau Alin Roman marcheaza”, la o cota de 2.03, disponibila pe LasVegas.ro.

Ma astept la un meci cu foarte multe goluri, mai ales daca ne uitam putin pe istoricul partidelor directe. Ambele echipe sunt in goana dupa puncte si consider ca putem avea chiar cel putin 3-4 goluri in aceasta confruntare. Principalul om de gol din tabara gazdelor de Godberg Cooper, un varf italian, extrem de masiv, care ajunge foarte des la finalizare. In tabara ieseana, Alin Roman este unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei si principalul om desemnat se execute faze fixe. Chiar daca inca nu a marcat in acest sezon, a fost omul care a pus cel mai mult pericol portilor adverse, iar acest lucru l-am vazut si in meciul cu Farul, cand a avut 6 suturi, dintre care a cadrat trei. Consider ca cel putin unul dintre cei doi jucatori poate livra gol sau goluri, in acest joc!

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
UTA Arad vs Politehnica Iasi
Pronostic:
Godberg Cooper sau Alin Roman marcheaza
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro