Ponturi Pariuri Fotbal U Cluj vs Dinamo

Superbet

Universitatea Cluj și Dinamo se întâlnesc în cel mai interesant meci al zilei de sâmbătă din SuperLigă. Confruntarea va avea loc la Mediaș, pentru că arena din Cluj este ocupată de festivalul Untold.

După 3 etape, U Cluj și Dinamo sunt legate de rezultate modeste și incertitudine pe multe planuri.

cota2.ro

Toni Petrea este amenințat cu demiterea dacă nu va câștiga duelul cu ”frații” de la Dinamo! Marius Șumudică e aproape de o înțelegere cu conducerea lui U Cluj, iar șepcile roșii ar putea schimba iar banca tehnică dacă echipa nu câștiga azi.

După 3 runde, U Cluj e pe locul 9, cu 4 puncte strânse, dar jocul este unul foarte slab, deși s-au făcut investiții serioase la nivelul lotului.

De cealaltă parte, Dinamo e în criză profundă în toate zonele! ”Câinii” au avut un început de sezon cu echipe grele, iar rezultatele au fost extrem de slabe: 3 meciuri - 3 înfrângeri - 1 singur gol marcat și 7 goluri primite.

  • Dinamo e pe ultimul loc în SuperLigă! Și FCU Craiova are tot 0 puncte, dar oltenii lui Mititelu au reușit totuși să înscrie de 4 ori în aceste 3 jocuri și au un golaveraj mai bun.

Meciul cu U Cluj va fi șansa perfectă pentru Dinamo să-și ia revanșa pentru ce s-a întâmplat în urmă cu un an! În 2022, U Cluj câștiga barajul de menținere/promovare contra lui Dinamo, 2-0 și 1-1, și scriau o pagină neagră în istoria lui Dinamo: prima retrogradare!

Pentru că nu poate concura la nivel de valoare individuală, Burcă a implementat un sistem în care dinamoviștii pasează foarte mult, iar apoi devin foarte reactivi și agresivi în momentul în care pierd balonul. Acest lucru o plasează pe Dinamo în topul echipelor care faultează cel mai mult în acest debut de sezon:

  • 23 de faulturi a făcut Dinamo cu CSU Craiova;
  • 15 faulturi a avut Dinamo în meciul cu FCSB;
  • 15 faulturi a avut Dinamo în meciul cu Sepsi.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
U Cluj vs Dinamo
Pronostic:
Peste 14,5 faulturi Dinamo
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro