Ponturi Pariuri Fotbal Schalke vs Kaiserslautern

BETFAIR SPORTSBOOK

SCHALKE - KAISERSLAUTERN

In aceasta seara, de la ora 21:30, pe ”Veltins Arena” din Gelsenkirchen, Schalke primeste vizita celor de la Kaiserslautern, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 2, din Zweite Bundesliga.

Schalke a inceput cu stangul noul sezon de liga secunda, cedand in fata celor de la Hamburg, echipa care are ca obiectiv promovarea, scor 3-5. Chiar daca au condus la pauza cu scorul de 2-1, cei de la Schalke nu au meritat victoria, avand in vedere jocul prestat de adversari, care a fost la un nivel extrem de ridicat. Kaiserslautern a inceput si ea cu un esec noul sezon, 1-2 pe teren propriu, contra celor de la St. Pauli. Formatia lui Dirk Schuster nu a jucat rau in prima parte, insa a cedat initiativa in repriza secunda, atunci cand elevii lui Hurzeler au reusit sa puncteze de doua ori. Ultimul meci direct dateaza din martie 2012, atunci cand in runda 26 din Bundesliga, Schalke se impunea pe ”Fritz Walter Stadion” cu scorul de 4-1, gratie reusitelor semnate de Lewis Holtby (min. 39), Klaas-Jan Huntelaar (min. 45), Raul (min. 51) si Jefferson Farfan (min. 81). In acel sezon, Schalke termina pe pozitia a treia si prindea un loc in grupele UEFA Champions League, in timp ce Kaiserslautern retrograda in liga secunda, de pe ultimul loc. In sezonul trecut, Schalke a avut cateva meciuri bune pe propriul teren, insa a cedat de foarte multe ori atunci cand a jucat pe teren strain, unde in 17 jocuri a obtinut doar 11 puncte. Kaiserslautern a incheiat pe 9 in sezonul precedent, in liga secunda, iar in deplasare nu a rupt deloc gura targului, ba chiar la un moment dat acumulase doar 2 puncte in 8 jocuri pe teren strain. 

cota2.ro

  • In 8 din ultimele 9 meciuri directe, disputate pe terenul celor de la Schalke, s-au marcat cel putin trei goluri;
  • In ultimele 5 meciuri disputate in Bundesliga 2, Kaiserslautern a primit, de fiecare data, minim doua goluri;
  • In prima etapa, Simon Terodde, atacantul celor de la Schalke, a marcat un gol si a oferit doua pase decisive;
  • La ultimul sezon al lui Schalke in Bundesliga 2, Simon Terodde a marcat de 30 de ori si a livrat 4 pase decisive, in 30 de partide;
  • In ultimele 8 meciuri oficiale disputate de Schalke s-au marcat cel putin doua goluri in repriza secunda.

Schalke (4-2-3-1): Muller - Brunner, Matriciani, Kaminski, Ouwejan - Quedraogo, Schallenberg - Karaman, Seguin, Mohr - Terodde

Kaiserslautern (3-4-3): Luthe - Tomiak, Niehues, Elvedi - Zuck, Ritter, Raschl, Durm - Klement, Ache, Boyd

Pontul meu pentru meciul Schalke - Kaiserslautern este ”Simon Terodde inscrie”, la o cota de 2.30, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Simon Terodde in Zweite Bundesliga

  • In sezonul 2021/2022 a marcat 30 de goluri in tricoul lui Schalke;
  • In sezonul 2020/2021 a marcat 24 de goluri in tricoul lui Hamburg;
  • In sezonul 2019/2019 a marcat 29 de goluri in tricoul lui Koln;
  • In sezonul 2016/2017 a marcat 25 de goluri in tricoul lui Stuttgart;
  • In sezonul 2015/2016 a marcat 25 de goluri in tricoul lui Bochum.

Simon Terodde s-a remarcat in mare parte, in liga secunda din Germania, acolo unde a marcat foarte multe goluri pentru echipele la care a evoluat. Ma astept ca si in aceasta seara sa puncteze cel putin o data pentru Schalke, asa ca iau cu incredere aceasta cota de 2.30 propusa de Betfair.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Schalke vs Kaiserslautern
Pronostic:
Simon Terodde inscrie
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: 13.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro