Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs Manchester City

BETFAIR EXCHANGE

ARSENAL - MANCHESTER CITY

In aceasta seara, pe ”Wembley Stadium” din Londra, Arsenal si Manchester City se intalnesc in SuperCupa Angliei.

Cele doua echipe s-au luptat in sezonul trecut si pentru titlu in Premier League, castigat in cele din urma de ”cetateni”, asta dupa ce Arsenal a pierdut puncte pretioase in ultimele 8 etape. Manchester City a avut un sezon de vis, castigand FA Cup, Premier League si mult ravnitul trofeu UEFA Champions League. Manchester City i-a cedat in aceasta vara pe Gundogan la FC Barcelona si pe Mahrez in Arabia Saudita, la Al-Ahli. Mateo Kavacic si Josko Gvardiol sunt singurele noutati din lotul lui Pep Guardiola, care a declarat ca nu ar spune nu si altor transferuri importante, mai ales ca in perioada urmatoare se pare ca vor mai fi ceva plecari. Kevin De Bruyne este incert si nu se stie daca va juca in aceasta partida, acesta suferind si in prezent dupa accidentarea suferita in finala UEFA Champions League. Arsenal vine dupa un sezon bun, chiar daca nu a obtinut mai nimic. Revenirea in Champions League reprezinta un plus enorm pentru echipa si e de asteptat ca acestia sa reuseasca cateva performante notabile in acest sezon. Dupa plecarile lui Xhaka, Trusty, Mari si Maitland-Niles, cei de la Arsenal i-au adus pe Declan Rice, Kai Havertz si Jurrein Timber. Arteta are cateva absente pentru acest joc, insa nimic care sa ii puna in pericol tacticile ofensive, in aceasta seara.

cota2.ro

  • Manchester City a castigat ultimele 8 partide directe;
  • Erling Haaland a marcat in ultimele doua meciuri directe contra celor de la Arsenal;
  • Manchester City (94 goluri) si Arsenal (88 goluri) au fost echipele cu cele mai bune ofensive, din sezonul precedent de Premier League;
  • Erling Haaland a fost cel mai bun marcator din Premier League si cel mai bun marcator din UEFA Champions League, in sezonul trecut;
  • Kevin De Bruyne a fost cel mai bun pasator din Premier League, in sezonul trecut, cu numai putin de 16 pase decisive.

Arsenal (4-3-3): Ramsdale - Timber, Saliba, Gabriel, Tomiyasu - Odegaard, Rice, Partey - Saka, Nketiah, Martinelli

Manchester City (3-2-4-1): Ederson - Walker, Dias, Akanji - Stones, Rodri - Silva, Kovacic, Foden, Grealish - Haaland

Pontul meu pentru meciul Arsenal - Manchester City este ”Erling Haaland 2+ suturi pe poarta”, la o cota de 2.30, disponibila pe Betfair Exchange.

Manchester City porneste cu prima sansa in aceasta confruntare si toate sperantele stau in Erling Haaland, norvegianul fiind principalul marcator al echipei conduse de Pep Guardiola. Varful ”cetatenilor” a avut o medie de 3.5 ocazii de gol per meci si o medie de 1.7 suturi pe poarta per meci, in sezonul trecut de Premier League. Cu bateriile incarcate la maximum, cred ca acesta va marca azi si presupun ca o sa-si creeze multe alte oportunitati, avand in vedere ca defensiva lui Arsenal a cedat de multe ori in fata echipelor de top.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Arsenal vs Manchester City
Pronostic:
Erling Haaland 2+ suturi pe poarta
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro