Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs CFR Cluj

LasVegas

FCSB - CFR CLUJ

In aceasta seara, de la ora 21:30, pe stadionul ”Steaua”, din Bucuresti, FCSB primeste vizita celor de la CFR Cluj, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 4 a Superligii.

FCSB a inceput perfect noul sezon, cu trei victorii in primele trei etape din Superliga. Deasemenea, ”ros-albastrii” au bifat victorii si in UEFA Conference League, acolo unde s-au calificat in turul 3 preliminar, dupa succesele cu CSKA 1948 Sofia (1-0, respectiv 3-2). CFR Cluj e neinvinsa in acest debut de campionat, dupa victoriile in fata Politehnicii Iasi si UTA-ei Arad, dar si a rezultatului de egalitate obtinut in compania Universitatii Craiova. Ardelenii au fost eliminati dramatic din cupele europene, dupa un gol marcat de turcii de la Adana Demirspor in prelungirile jocului retur, in inferioritate numerica. CFR Cluj s-a schimbat total fata de sezonul trecut, avand alta abordare a meciurilor, cu Mandorlini pe banca tehnica. Meciul se va juca in Ghencea, iar meciul este unul cu risc ridicat deoarece fanii celor de la CSA au trecut la amenintari, odata cu anuntul facut de cei de la FCSB, de a evolua pe acest stadion. Pana la ora jocului se anunta a fi sold-out, iar acest lucru nu poate decat sa-i bucure pe jucatorii echipei gazda, care vor avea un boost de incredere in timpul partidei. 

cota2.ro

  • Maxim doua goluri s-au marcat in ultimele 4 meciuri directe, toate disputate in sezonul precedent;
  • FCSB este neinvinsa in 5 din ultimele 6 meciuri directe, disputate pe propriul teren;
  • FCSB a marcat minim doua goluri in 4 din cele 5 meciuri oficiale, din acest sezon;
  • CFR Cluj a reusit sa puncteze in toate meciurile oficiale din acest sezon;
  • FCSB si CFR Cluj au fost echipele cu cele mai multe ocazii mari de gol, din sezonul precedent de Superliga (103, respectiv 86).

FCSB (4-3-3): Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic - Djokovic, Șut, Olaru - Cordea, Compagno, Fl. Coman

CFR Cluj (3-5-2): Sava - Mogoș, Ajeti, Kresic - Cr. Manea, Muhar, Avounou, Tachtsidis, Camora - Bîrligea, Yeboah

Pontul meu pentru meciul FCSB - CFR Cluj este ”Florinel Coman sau Daniel Birligea marcheaza”, la o cota de 2.19, disponibila pe LasVegas.ro.

Cei doi jucatori sunt piese de baza in angrenajul celor doua ofensive si ma astept sa aiba un cuvant de spus in aceasta confruntare. Chiar daca joaca in deplasare, chiar daca porneste cu sansa a doua, CFR Cluj e o echipa interesanta, cu multe nume noi care au evoluat in campionate importante. Nu m-ar mira absolut deloc daca o sa avem un joc cu goluri in ambele porti, deoarece se intalnesc cele mai valoroase echipe din campionat. Ma astept ca unul dintre Florinel Coman si Daniel Birligea sa apara la finalul jocului, pe tabela de marcaj.

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
FCSB vs CFR Cluj
Pronostic:
Florinel Coman sau Daniel Birligea marcheaza
Cota
2.19
Cota finala: 2.19
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro