Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

UNIBET

Etapa a 4-a din SuperLigă își consumă astăzi ultimele două partide! De la 18:30, Sepsi primește vizita celor de la Oțelul Galați, în timp ce de la 21:30, pe terenul lui Voluntari sosește Rapid.

Pentru că par tipuri de meci ”drepte”, n-are sens să ne complicăm existența cu pariuri complicate sau mai speciale și alegem normalul pe un bilet bun de azi.

cota2.ro

SEPSI - OȚELUL (18.30) - Dacă va câștiga meciul de azi, de la Sfântu Gheorghe, Sepsi are șansa să închidă runda a 4-a pe poziția a 2-a, cu 10 puncte, la doar două în spatele liderului FCSB.

Covăsnenii vin după victoria entuziasmantă din Conference League, 4-0 cu CSKA Sofia, chiar în fața propriilor fani, iar trupa lui Ciobotariu pare că are motoarele deja turate la maximum.

Oțelul se exprimă cu mare greutate și a strâns două puncte doar din stilul ultra defensiv și agresiv propus de Dorinel Munteanu. Gălățenii au bifat două remize, cu UTA și Universitatea Craiova, iar în etapa recentă s-au înclinat în fața celor de la FCSB, chiar la Galați.

  • 0 goluri a primit Sepsi în primele 3 etape - singura echipă cu această performanță!
  • 3 goluri a încasat Oțelul în primele 3 jocuri, perioadă în care a înscris o singură dată.

VOLUNTARI - RAPID (21:30) - Rapid și-a îmbunătățit jocul din punct de vedere al spectacolului de la venirea lui Bergodi, dar pare că și-a pierdut reperele. Giuleștenii se împiedică pe teren propriu, dar fac spectacol în deplasare.

Deși părea că are un start bun de sezon, cu program accesibil, Rapid a luat doar 2 puncte din cele 2 meciuri de pe Giulești. Remize cu Sepsi, 0-0, și Botoșani, 2-2. Victoria a venit la un meci în deplasare, succes clar la Mediaș, contra lui U Cluj, 3-0.

Voluntari o așteaptă pe Rapid după al doilea succes stagional, 2-0 cu Petrolul, la Ploiești. Chiar dacă a venit Poenaru, ilfovenii rămân același grup greu de învinsă în SuperLigă.

  • În sezonul trecut, Rapid a câștigat ambele dueluri cu Voluntari: 1-0 în deplasare și 4-1 pe Giulești!

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Sepsi vs Oțelul
Pronostic:
1
Cota
1.60
Voluntari vs Rapid
Pronostic:
X2
Cota
1.33
Cota finala: 2.13
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro