Ponturi Pariuri Fotbal Klaksvik vs Molde

Superbet

Turul 3 preliminar al Ligii Campionilor incepe in aceasta seara, iar vestea buna pentru echipele eliminate in aceasta faza este aceea ca vor evolua garantat intr-o grupa de competitie europeana, fie Europa League, fie Conference League. Noi va propunem o cota 2.20 la Superbet (in SuperPariuri), mergand pe mana a unei favorite.


cota2.ro

KLAKSVIK - MOLDE (ora 21:45)


* Fantastica echipa din Insulele Feroe a furnizat deja doua "bombe" in preliminariile Ligii Campionilor, eliminand (fara infrangere) Ferencvaros si Hacken. Va fi mai dificil in fata norvegienilor de la Molde, o echipa grea, avizata deja de nebunia vecinilor feroezi.

* Molde se afla in plin campionat, si a trecut in turul precedent de campioana Finlandei, HJK Helsinki (0-1 si 2-0). De altfel, infrangerea de la Helsinki este singura din ultimele 7 meciuri oficiale, in rest Molde avand 6 victorii!

* Norvegienii sunt pe 4 in campionat, dar au marcat 41 de goluri in 19 jocuri oficiale pana acum, Brynhildsen (8 goluri) si Breivik fiimd golgheterii echipei.Molde a inscris 23 de goluri in ultimele 10 partide oficiale.

* In ultimele 5 meciuri, Molde a avut 22 de cornere.

* De aproape o luna, Klaksvik nu mai joaca in campionat, avand doar cele 4 meciuri din Liga Campionilor (0-0 si 3-0 cu Ferencvaros si 0-0 si 2-2 cu Hacken).


PARIUL pentru KLAKSVIK - MOLDE este Molde castiga, Molde va avea cele mai multe cornere - cota 2.20 (in SuperPariuri)

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Klaksvik vs Molde
Pronostic:
Molde castiga, Molde va avea cele mai multe cornere
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro