Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.35

BETANO

Ziua de miercuri vine cu meciuri interesante în preliminariile din Liga Campionilor! Pentru biletul nostru alegem două partide care ne oferă, la final, o cotă foarte bună.

Facem incursiune în Grecia, acolo unde Panathinaikos și Marseille se întâlnesc într-un meci care putea, lejer, să fie direct din grupe, iar apoi mergem în Scoția, să-l vedem pe Ianis Hagi în Rangers - Servette.

cota2.ro

PANATHINAIKOS - MARSEILLE (21:00) - Va fi nebunie în această dublă dintre Panathinaikos și Olympique Marseille. Ambele formații au ca obiectiv ajungerea în grupele din UEFA Champions League. Dacă francezii au ajuns aici calificați direct din competiția internă, grecii au avut un tur de trecut.

Panathinaikos a câștigat cu 3-1 deplasarea cu Dnipro, iar calificarea a venit după o remiză, 2-2, pe teren propriu.

  • aici ar putea să fie un mic avantaj pentru Panathinaikos, pentru că nici în Grecia și nici în Franța n-a început sezonul, dar Panathinaikos are două jocuri oficiale în picioare;
  • OM s-a pregătit cu 4 meciuri de verificare din care a ieșit așa și-așa: 2 victorii (1-0 cu Waalwijk, 2-0 Nimes) și 2 înfrângeri (1-2 Leverkusen, 0-1 cu Eupen).

RANGERS - SERVETTE (21:30) - După ce a ratat debutul în noul sezon din Scoția, înfrângere cu Kilmarnoch (0-1), Rangers încearcă să-și ia revanșa în prima manșă cu Servette.

Elvețienii sunt surpriza plăcută din aceste preliminarii ale Ligii Campionilor! Servette a eliminat-o în turul precedent pe Genk, într-o dublă unde pornea, la fel ca acum, tot cu șansa a doua.

  • Ianis Hagi a fost în lotul lui Rangers, dar a rămas doar pe banca de rezerve! Presa din Scoția anunță că mijlocașul român ar putea fi titularizat în partida de azi contra lui Servette;
  • la casele de pariuri, Rangers este favorită atât pentru meciul tur, cât și pentru accesul în playoff-ul de calificare;
  • Servette vine după 4 meciuri în care a remizat, în 90 de minute, cu GG-uri (1-1, 1-1, 1-1 și 2-2);
  • În ultimul meci de campionat, Servette a bifat doar un 1-1 în deplasarea de la Lausanne.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Rangers vs Servette
Pronostic:
GG sau peste 2,5 goluri
Cota
1.47
Panathinaikos vs Olympique Marseille
Pronostic:
GG sau peste 2,5 goluri
Cota
1.60
Cota finala: 2.35
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro