Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.93

Superbet

Din nou o seara a meciurilor din tururile preliminare ale cupelor europene, iar noi va propunem o cota 1.93 la Superbet din doua partide de Champions League si Conference League.


cota2.ro

GENT - POGON SZCZECIN (ora 21:00)


* Gent s-a distrat in turul precedent din Conference League cu slovacii de la Zilina, marcandu-le 10 goluri in doua meciuri (5-1 si 5-2), la fel si Pogon cu nord irlandezii de la Linfield (5-2 si 3-2).

* Belgienii sunt intr-o forma fantastica, castigand 4 din 4 meciuri oficiale (2 in campionat si 2 in Conference League), in care au marcat 14 goluri si au primit 5.

* Atacantul gazdelor, Cuypers, e de neoprit, el reusind 5 goluri in aceste 4 partide oficiale.

* Polonezii au inceput si ei la fel de tare sezonul oficial, avand procentaj maxim de victorii tot din 4 meciuri - 2 de Conference League si 2 de campionat - marcand 11 goluri si primind 5.

* Koulouris, grecul din atacul lui Pogon, a marcat in fiecare dintre cele 4 jocuri oficiale, avand 4 goluri in cont.


PARIUL pentru GENT - POGON este GG sau Peste 2,5 goluri - cota 1.36


GLASGOW RANGERS - SERVETTE GENEVE (ora 21:45)


* Se anunta un meci tare pe Ibrox Park, in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Rangers a inceput prost sezonul (0-1 la Kilmarnock), in timp ce Servette arata ca este o echipa tare, eliminand-o pe Genk in turul anterior.

* In cele 5 meciuri oficiale de pana acum (3 in campionat si 2 in Liga Campionilor) Servette e neinvinsa, a inscris in fiecare joc,dar a si primit gol. Elvetienii au marcat 9 goluri si au primit 7.

* Ivorianul Badia (4 goluri pana acum) e noul star din atacul lui Servette, el fiind titular alaturi de francezul Crivelli.

* Scotienii l-au transferat pe atacantul brazilian Danilo de la Feyenoord (6.3 milioane de euro) dar au primit gol in fiecare din ultimele 5 partide (amicale tari cu Olympiakos, Hoffenheim,Hamburg sau Newcastle), marcand si ei de fiecare data, cu exceptia jocului din campionat.


PARIUL pentru GLASGOW RANGERS - SERVETTE este GG sau Peste 2,5 goluri - cota 1.42

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Gent vs Pogon Szczecin
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.36
Glasgow Rangers vs Servette Geneve
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.42
Cota finala: 1.93
Profit: 7.44
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro