Ponturi Pariuri Fotbal Gent vs Pogon Szczecin

Superbet

GENT - POGON SZCZECIN

In aceasta seara, de la ora 21:00, pe ”Ghelamco Arena”, Gent primeste vizita celor de la Pogon Szczecin, intr-un meci din cadrul turului 3 preliminar al UEFA Conference League.

Atat Gent, cat si Pogon si-au inceput aventura europeana din turul 2 preliminar, acolo unde au dat peste Zilina, respectiv Linfield. Belgienii au trecut de slovaci cu scorul general de 10-3, dupa ce au marcat cate 5 goluri in fiecare mansa, iar polonezii au trecut de nord-irlandezi cu scorul general de 8-4, dupa doua meciuri in care eficienta a fost la cote maxime, cel putin in jocul din deplasare. Gent a inceput perfect noul sezon din Jupiler League, cu doua victorii in primele doua etape, contra celor de la Kortrijk (3-2), respectiv Mechelen (1-0). Pogon a debutat si ea cu doua victorii in primele doua runde din Ekstraklasa: 1-0 vs Warta si 2-1 vs Widzew Lodz. Formatia lui Jens Gustafsson a incheiat sezonul precedent pe pozitia a 4-a, dupa o evolutie peste nivelul asteptarilor, dupa parerea mea. Acestia au avut a doua cea mai buna ofensiva din campionat, insa au avut si cea mai slaba defensiva din primele 11 clasate, iar acest lucru nu suna deloc bine, mai ales ca azi intalnesc o echipa care, in sezonul trecut a marcat mai multe goluri decat Club Brugge, Standard Liege sau Anderlecht. Castigatoarea dintre Gent si Pogon o va intalni, in Play-Off-ul acestor preliminarii, pe castigatoarea duelului Dila Goli - APOEL.

cota2.ro

  • Gent are o echipa cotata de site-urile de specialitate la aproximativ 83 de milioane de euro, in timp ce Pogon are o echipa cotata la doar 13.5 milioane de euro;
  • Gent a castigat 13 din ultimele 15 meciuri jucate in toate competitiile;
  • Pogon a castigat 10 din ultimele 12 meciuri jucate in toate competitiile;
  • Gent a marcat minim trei goluri in 4 din ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu;
  • Minim trei goluri s-au marcat in 16 din ultimele 17 meciuri ale celor de la Gent.

Gent (3-4-3): Roef - Watanabe, Torunarigha, Fortuna - Samoise, Kums, De Sart, Fofana - Hjulsager, Cuypers, Hong

Pogon Szczecin (4-2-3-1): Stipica - Wahlqvist, Zech, Malec, Koutris - Legowski, Gamboa - Grosicki, Zahovic, Wedrychowski - Koulouris

Pontul meu pentru meciul Gent - Pogon Szczecin este ”Hugo Cuypers inscrie”, la o cota de 2.10, disponibila pe Superbet.

Hein Vanhaezebrouck il foloseste in partea dreapta a ofensivei pe Hjulsager, iar pozitia din centru ii este oferita lui Cuypers, asta dupa ce in ultimele jocuri, Orban a trecut pe banca de rezerve dupa evolutiile mai putin reusite. Cuypers joaca bine atat in centru, cat si in lateral, iar cifrele sale sunt absolut uluitoare. In sezonul precedent de Jupiler League, atacantul belgian a punctat de 27 de ori si a livrat 8 pase decisive in 39 de meciuri. Acesta a debutat cu gol in prima etapa din noul sezon, iar in ”dubla” din turul 2 preliminar al UEFA Conference League contra celor de la Zilina, a punctat de 4 ori. Gent e favorita la calificare si ma astept sa incerce sa obtina un avans linistitor, inca din tur. Sunt sanse mari sa-l vedem pe Cuypers pe lista marcatorilor, iar cota e una excelenta, tinand cont ca la alte case e undeva in jurul valorii de 1.80.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Gent vs Pogon Szczecin
Pronostic:
Hugo Cuypers inscrie
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro