Ponturi Pariuri Fotbal Farul Constanta vs Flora Tallinn

Fortuna

FARUL CONSTANTA - FLORA TALLINN

In aceasta seara, de la ora 20:30, pe stadionul central din cadrul Academiei Hagi, Farul Constanta primeste vizita celor de la Flora Tallinn, intr-un meci din cadrul turului 3 preliminar al UEFA Conference League.

Farul a ”sacrificat” competitia interna in acest debut de sezon pentru o eventuala calificare in grupele Conference League, iar acest lucru s-a vazut destul de clar. Rezervele lui Gica Hagi au cedat atat in fata celor de la Politehnica Iasi (1-3), cat si in fata celor de la Petrolul Ploiesti (2-3). Constantenii au trecut in turul anterior de Urartu, dupa doua victorii cu acelasi scor, 3-2, obtinute in conditii extrem de dificile, dupa doua jocuri destul de modeste. Flora Tallinn e mai mult cu gandul la titlu in Estonia, acolo unde duce o lupta in doi cu cei de la Levadia, ambele formatii avand in acest moment 51 de puncte. Acestia au jucat in primul tur preliminar din UEFA Champions League, insa au fost invinsti de Rakow cu scorul de 4-0, la general. Hagi are un culoar destul de bun spre grupe, iar pe hartie porneste cu prima sansa, atat in turul 3, cat si in eventualul Play-Off unde poate da peste echipa eliminata din duelul Qarabag - HJK. Hagi il are incert pe Alibec si din informatiile aparute in presa, ”septarul” Farului nu s-a antrenat cu echipa dupa meciul din Armenia, deoarece a acuzat multe dureri. Deasemenea, Gustavo, Benchaib si Borgnino sunt accidentati si nu vor evolua in partida cu Flora.

cota2.ro

  • Farul Constanta a marcat minim doua goluri in 4 din ultimele 5 partide;
  • Flora Talinn e fara victorie in ultimele trei deplasari;
  • Minim 4 goluri s-au marcat in ultimele 5 meciuri ale celor de la Farul Constanta;
  • Farul Constanta a marcat de 6 ori in ”dubla” cu Urartu din turul 2 preliminar al Conference League;
  • Farul are o echipa cotata de site-urile de specialitate la 21.64 milioane de euro, in timp ce Flora Talinn are o echipa cu o cota de piata de doar 4.5 milioane de euro.

Farul Constanta (4-3-3): Aioani - Borza, Larie, Boli, Kiki - Grameni, Baluta, Nedelcu - Mazilu, Rivaldinho, Sali

Flora Talinn (4-2-3-1): Grunvald - Lipp, Seppik, Kuusk, Hussar - Lukka, Miller - Mihhailov, Vassiljev, Ojamaa - Lepik

Pontul meu pentru meciul Farul Constanta - Flora Talinn este ”Adrian Mazilu inscrie”, la o cota de 3.25, disponibila pe Fortuna.

Daca Alibec nu o sa poata intra titular, e posibil ca in centrul atacului sa apara Rivaldinho, un jucator care nu prea a rupt gura targului de cand a venit prin Romania. In aceste conditii, eu il vad pe Mazilu venind de multe ori in centru cu mingea la picior si incercand poarta. E un jucator de executie, chiar daca are o varsta extrem de frageda, iar in multe momente apare bine pe pozitie viitoare, fara a fi surprins in offside. Cota este una extrem de valoroasa, in conditiile in care la unele case de pariuri, aceasta selectie se invarte in jurul valorii de 2.30.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Farul Constanta vs Flora Tallinn
Pronostic:
Adrian Mazilu inscrie
Cota
3.25
Cota finala: 3.25
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro