Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Nordsjaelland

Superbet

FCSB - Nordsjaelland se joacă azi, de la 21:30, în prima manșă din turul 3 preliminari din Conference League. Va fi o zi plină pentru echipele românești, cu Sepsi și Farul implicate și ele în acest nou tur european.

Dacă ținem cont că Aktobe și Flora Talinn sunt celelalte adversare, atunci putem considera că danezii de la Nordsjaelland sunt, de departe, cei mai dificili oponenți pentru grupările românești.

cota2.ro

FCSB o primește pe Nordsjaelland tot pe Ghencea și tot în fața unui stadion arhiplin, așa cum a fost și la meciul cu CFR Cluj. În jur de 30.000 de spectatori vor fi pe stadion pentru un meci în care trupa lui Pintilii și Charalambous trebuie să fie la capacitate maximă!

  • 6 din 6! FCSB e la cel mai bun start de sezon din ultimii foarte mulți ani! 4 victorii în primele 4 etape de campionat și 2 succese în turul 2 preliminar, contra bulgarilor de la CSKA 1948;
  • Nordsjaelland vine la București din postura de echipă ușor favorită! Casele de pariuri înclină balanța spre danezi, care, la rândul lor, au un start lansat de sezon: 3 meciuri - 3 victorii;
  • 10 goluri a înscris Nordsjaelland în primele 3 etape, perioadă în care a primit doar 3 goluri;
  • 8 goluri are FCSB în 4 etape de campionat, perioadă în care a scos mingea din poartă de doar două ori.

Vorbim despre două echipe neînvinse în acest debut de sezon, dar va fi foarte interesant cine va reuși să-și păstreze această statistică perfectă și după întâlnirea directă.

Nordsjaelland nu este neapărat o echipă de posesie, ci o grupare care verticalizează rapid jocul și încearcă să ajungă rapid la poarta adversă. Mai mult, așa cum a explicat și Charalambous, danezii aduc mulți jucători în jumătatea adversă și va fi nevoie de intensitate în dueluri pentru ca FCSB să recupereze rapid balonul.

  • 12 faulturi a făcut FCSB în derby-ul cu CFR Cluj;
  • 16 faulturi a făcut FCSB la meciul retur cu CSKA 1948;
  • 19 faulturi a făcut FCSB la penultimul meci de pe teren propriu, contra lui Dinamo.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Nordsjaelland
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi FCSB
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro