Ponturi Pariuri Fotbal Burnley vs Manchester City

UNIBET

BURNLEY - MANCHESTER CITY

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Turf Moor Stadium”, Burnley primeste vizita celor de la Manchester City, in primul meci din noul sezon de Premier League.

Burnley, cu Vincent Kompany pe banca tehnica, a reusit promovarea in Premier League dupa un sezon excelent, bifand numai putin de 101 puncte in cele 46 de partide. Debutul in noul sezon va fi extrem de dificil pentru ca vor da peste campioana Manchester City, echipa care in sezonul trecut si-a trecut in palmares primul trofeu UEFA Champions League. Cele doua formatii s-au intalnit ultima data in sezonul precedent, in sferturile de finala ale FA Cup, competitie castigata in cele din urma de trupa lui Guardiola. In acel joc, ”cetatenii” au facut scor cu cei de la Burnley, pe care i-au surclasat cu un sec 6-0. Haaland cu un ”hat-trick”, Alvarez cu o ”dubla” si Palmer au marcat golurile formatiei din Manchester, care a dominat categoric la toate capitolele. La capitolul transferuri, gazdele au fost ceva mai active, aducand jucatori destul de interesanti, precum Dara O'Shea, Michael Obafemi, Jordan Beyer, Amdouni, James Trafford, Nathan Redmond, Luca Koleosho, Jacob Bruun Larsen sau Sander Berge. Dupa despartirile de Gunogan si Mahrez, cei de la Manchester City i-au transferat pe Mateo Kovacic de la Chelsea si Josko Gvardiol de la RB Leipzig, cheltuind in total pe cei doi jucatori, numai putin de 119 milioane de euro.

cota2.ro

  • In sezonul trecut, Manchester City a primit gol in toate cele trei deplasari pe care le-a jucat in fata echipelor nou promovate: 4-1 vs Bournemouth, 1-1 vs Nottingham Forest si 2-1 vs Fulham;
  • Erling Haaland a fost cel mai bun marcator din Premier League, in editia precedenta. Atacantul norvegian a punctat de de 36 de ori in cele 38 de meciuri jucate. Acesta a avut cifre excelente si in UEFA Champions League, acolo unde s-a incoronat ”golgeterul competitiei”, dupa cele 12 reusite in editia precedenta.
  • In sezonul trecut din Premier League, Manchester City a fost echipa cu cea mai buna ofensiva (94 goluri marcate), echipa cu cea mai buna defensiva (33 goluri primite), echipa cu cel mai bun procentaj al posesiei per meci (65.1%) si echipa cu cele mai multe ocazii mari de gol (132);
  • Burnley a avut cele mai multe goluri marcate (87) si cele mai putine goluri primite (35) in sezonul trecut din Championship. Deasemenea, trupa lui Kompany a excelat la capitolul posesie (64.7% per meci) si a avut o medie de 13.6 ocazii de gol per meci, a doua cea mai mare dintre cele 24 de echipe;
  • Manchester City a castigat ultimele 11 intalniri directe, iar in 10 dintre acestea a facut-o fara sa primeasca gol. In toate aceste jocuri, ”cetatenii” au marcat numai putin de 40 de goluri, in timp ce Burnley a reusit doar unul singur.

Burnley (4-2-3-1): Trafford - Vitinho, O'Shea, Beyer, Roberts - Cork, Cullen - Brownhill, Manuel, Zaroury - Rodriguez

Manchester City (4-2-3-1): Ederson - Walker, Stones, Dias, Akanji - Kovacic, Rodri - Grealish, De Bruyne, Silva - Haaland

Pontul meu pentru meciul Burnley - Manchester CIty este ”Manchester City castiga + Erling Haaland are minim doua suturi pe poarta”, la o cota de 1.98, disponibila pe Unibet.

Burnley pare ”victima” preferata a celor de la Manchester City, avand in vedere partidele directe din ultimii 5 ani si anticipez din nou un rezultat negativ pentru ei, chiar daca pe banca tehnica e un fost jucator al ”cetatenilor”, care cunoaste foarte bine filozofia lui Guardiola. Deasemenea, Haaland a marcat trei goluri in ultimul joc direct si la ce medie de suturi pe poarta a avut in sezonul trecut, ma astept sa livreze astazi. Sunt sanse mari ca varful norvegian sa apara si pe lista marcatorilor si nu doar o singura data. 

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Burnley vs Manchester City
Pronostic:
Manchester City castiga + Erling Haaland are minim doua suturi pe poarta
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 9.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro