Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.09

Superbet

Azi incep 3 campionate din Top 5 ale Europei - Anglia, Franta si Spania - iar noi va propunem o cota 2.09 la Superbet formata din doua evenimente pe care le puteti gasi in SuperPariuri.


cota2.ro

NICE - LILLE (ora 22:00)


* Ligue 1 programeaza in prima etapa un meci tare, intre doua echipe de traditie, care au terminat diferit sezonul trecut. Nice a incheiat pe locul 9, cu un golaveraj 48-37 in 38 de etape, in timp ce Lille s-a clasat pe 5 - golaveraj 65-44- si s-a calificat in grupele Europa League.

* Echipa de pe Coasta de Azur are pretentii mari in acest sezon, a adus un antrenor nou, pe Francesco Farioli, si a platit sume uriase pentru transferurile a 2 jucatori de atac -18 milioane de euro pentru Jeremie Boga de la Atalanta si 22,5 milioane de euro pentru varful nigerian Moffi (18 goluri in campionatul trecut) de la Lorient.

* Nice nu a mers deloc bine in perioada precompetitionala, reusind doar un egal in cele 4 amicale (1-1 cu Villarreal), pierzand alte 3 (cu Lausanne, Braga si Fiorentina). A primit 8 goluri si a marcat 3.

* Lille l-a pastrat pe golgheterul canadian Jonathan David (24 de goluri in sezonul trecut) iar trupa antrenata de portughezul Paulo Fonseca a aratat bine in amicale - a castigat 3 din 4, a marcat 14 goluri si a primit 7.


PARIUL pentru NICE - LILLE este Peste 1,5 goluri in meci, Fiecare echipa va avea Peste 1,5 cornere, Peste 1,5 cartonase in meci - cota 1.55 (in SuperPariuri)


BURNLEY - MANCHESTER CITY (ora 22:00)


* Dupa un sezon de vis, incununat cu 3 trofee majore, City a ratat debutul in weekend, pierzand Supercupa Angliei la penalty-uri in fata rivalei Arsenal. Trupa lui Guardiola va deschide azi etapa inaugurala de Premier League in deplasare la nou promovata Burnley.

* Burnley, pregatita de fosta legenda a lui City, belgianul Vincent Kompany, a promovat la pas in Premier League, cu 10 puncte avans, si cu golaveraj 87-35 in 46 de meciuri.

* City a avut cifre fantastice in campionatul trecut - golaveraj 94-33 in 38 de jocuri, incredibilul Haaland marcand o treime din golurile "cetatenilor" - 36.

* Guardiola a spart banca si in aceasta vara si i-a adus pe croatii Gvardiol (90 de milioane de euro, de la RB Leipzig) si Kovacic (30 de milioane de euro, de la Chelsea, dar i-a lasat sa plece pe Gundogan si Mahrez.

* In amicale, Burnley s-a descurcat binisor, a marcat 7 goluri si a primit 3, a invins Benfica, a remizat cu Betis, dar a pierdut cu Genk.

* In afara meciului din Supercupa cu Arsenal, City a jucat 2 amicale tari (2-1 cu Bayern si 1-2 cu Atletico)


PARIUL pentru BURNLEY - MANCHESTER CITY este Peste 1,5 goluri in meci, Peste 6,5 cornere in meci - cota 1.35 in SuperPariuri

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Nice vs Lille
Pronostic:
Peste 1,5 goluri in meci, Fiecare echipa va avea Peste 1,5 cornere, Peste 1,5 cartonase in meci
Cota
1.55
Burnley vs Manchester City
Pronostic:
Peste 1,5 goluri in meci, Peste 6,5 cornere in meci
Cota
1.35
Cota finala: 2.09
Profit: 7.63
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro