Ponturi Pariuri Fotbal Sevilla vs Valencia

Mozzart

Începe fotbalul cu adevărat serios! După o vară în care ne-am chinuit cu campionate mai ”exotice” sau cu meciuri mai ”forțate”, iată că acum, din acest weekend, revin băieții care știu joaca.

Azi debutează noua stagiune din Premier League, La Liga și Ligue 1, iar noi alegem să trăim la intensitate maximă seara asta și punem un solist de foc pe bilet.

cota2.ro

Sevilla - Valencia, de la 23:00, e meciul zilei în fotbalul spaniol, într-o primă etapă care pornește la drum cu o confruntare fără afiș, duelul dintre Almeria și Rayo Vallecano, de la 20:30.

Dar noi suntem all-in pe andaluzi, asta deși începuturile de sezon îți pot aduce surprize în ceea ce privește victoriile favoriților.

Sevilla are prima șansă cu Valencia, iar trupa lui Mendilibar vânează un loc de top 4, de grupele Ligii Campionilor direct din campionat, fără să fie nevoie de câștigarea Europa League.

  • în stilul clasic al spaniolilor, Sevilla a avut foarte multe meciuri amicale - 8 la număr! S-au adunat 5 victorii, indiferent dacă unele au venit după penalty-uri, 2 înfrângeri și 1 rezultat de egalitate;
  • remiza a fost bifată chiar la ultimul test dinaintea startului de sezon - 1-1 cu Atletico Madrid;
  • Valencia a preferată să joace doar 5 partide amicale, dintre care 4 s-au închis cu victorii, iar ultimul test, cel cu Aston Villa, cu înfrângere la limită, 1-2.

Sevilla domină întâlnirile directe din ultimii ani cu Valencia, iar ”liliecii” n-au mai câștigat în fața adversarilor de azi din 2019, când se impuneau chiar pe ”Ramon Sanchez Pizjuan”, scor 1-0.

În sezonul trecut, Sevilla i-a luat 4 puncte Valenciei, dar n-a reușit să câștige acasă - 1-1. Succes însă pe Mestalla, 2-0.

Totuși, din ultimele 4 meciuri jucate în fața propriilor fani contra Valenciei, Sevilla s-a impus de 3 ori.

Am jucat acest pariu la MOZZARTBET, casă de pariuri care oferă un pachet de bonusuri de până la 1750 de Lei la înregistrare!

Încasează BONUSURILE!
Sevilla vs Valencia
Pronostic:
1
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro