Ponturi Pariuri Fotbal Poli Iași vs Universitatea Craiova

UNIBET

Poli Iași și Universitatea Craiova se întâlnesc în al 2-lea meci al zilei de sâmbătă din SuperLigă! Confruntarea din Copou contează pentru runda cu numărul 5 din noul sezon.

După 4 etape, Craiova lui Reghecampf ocupă locul 4, cu 8 puncte, iar în cazul unui succes poate urca până pe locul 2, la un punct de FCSB, care are meciul amânat.

cota2.ro

De cealaltă parte, din postura de nou-promovată, Poli Iași a adunat doar 3 puncte în primele 4 partide. Toate au venit în urma victoriei de la Ovidiu, contra Farului, scor 3-1.

Chiar dacă are o calitate deosebită în zona ofensivă, în mod surprinzător, Universitatea Craiova n-a produs niciun meci de peste 2,5 goluri în acest sezon. Două succese și două remize - toate obținute cu goluri puține:

  • victorii foarte chinuite cu Hermannstadt (1-0) și Dinamo (2-0);
  • o remiză fără goluri, 0-0 cu Oțelul, și una cu două reușite pe tabelă, 1-1 cu CFR Cluj, primul meci de la reinstalarea lui Reghecampf.

Oltenii au o medie de 1 gol marcat pe meci, dar au fost ajutați de o defensivă destul de exactă. Doar 1 gol a încasat Craiova, în deplasarea cu CFR.

De cealaltă parte, Poli Iași a resimțit rapid contactul cu prima divizie, iar trupa lui Leo Grozavu a primit 7 goluri în decurs de 4 meciuri.

  • Poli Iași a primit gol în toate meciurile jucate până acum, inclusiv în singurul joc pe care l-au câștigat;
  • La nivel de ofensivă, Politehnica Iași a marcat 4 goluri, fix cât adversara de azi.

La ultimul meci direct jucat pe prima scenă, Craiova s-a distrat la vizita de la Iași. Oltenii au câștigat la scor de neprezentare, 3-0, și sunt mari favoriți și acum.

Ținând cont că se întâlnesc doi antrenori care propun un fotbal spectaculos, meciul din Copou are toate șansele să fie unul deschis, cu multe faze de poartă. De altfel, Neagoe a fost demis din Bănie tocmai pentru că propunea un stil de joc destul de ”liniștit” în ceea ce privește ofensiva. Acum, odată cu venirea lui Reghe, Craiova și-a mărit numărul de atacuri și de ocazii în meci.

  • 6 șuturi pe poartă a avut Craiova cu Hermannstadt;
  • 3 șuturi pe poartă a bifat Craiova în deplasarea de la Cluj, cu CFR;
  • 4 șuturi pe poartă a trimis Poli Iași la Arad, în înfrângerea cu UTA, 0-1;
  • 5 șuturi pe poartă a avut Poli Iași în victoria de la Ovidiu, 3-1 cu Farul.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Poli Iași vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro