Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Liverpool

Superbet

Prima etapa din Premier League programeaza azi un derby al echipelor care se reconstruiesc dupa un sezon dezastruos, ambele combatante ratand calificarea in Liga Campionilor. Pentru Chelsea - Liverpool am ales o cota 2.25 la Superbet (din SuperPariuri)..


cota2.ro

CHELSEA - LIVERPOOL (ora 18:30)


* Chelsea a schimbat aproape tot lotul, l-a numit pe Mauricio Pochettino manager si a cheltuit 200 de milioane de euro pentru aducerea lui Nkunku, Disasi, Nicolas Jackson, Robert Sanchez si altii, punand pe liber jucatori precum Koulibaly, Mount, Pulisic, Jorginho sau Kovacic.

* Jurgen Klopp a spart si el banca la Liverpool, platind 70 de milioane pentru maghiarul Szoboszlai, 45 de milioane pentru campionul mondial Mc Allister si se pregateste sa bata recordul de transferuri in Anglia, oferind 110 milioane de euro pentru Caicedo de la Brighton. "Cormoranii" i-au vandut pe veteranii Fabinho si Henderson in Arabia Saudita.

* Oaspetii au aratat o furie ofensiva incredibila in meciurile de pregatire, marcand 19 goluri in 5 meciuri, iar londonezii au mers si ei binisor, remizand cu Dortmund sau Newcastle si invingand pe Fulham sau Brightin.

* Variantele ofensive ale lui Klopp par prea puternice pentru noua echipa a lui Chelsea - Salah, Jota, Gakpo, Nunez, Diaz sau Szoboszlai putand sparge oricand orice aparare.


PARIUL pentru CHELSEA - LIVERPOOL este Liverpool marcheaza Peste 1,5 goluri, Liverpool castiga oricare repriza (in SuperPariuri) - cota 2.25

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chelsea vs Liverpool
Pronostic:
Liverpool marcheaza Peste 1,5 goluri,Liverpool castiga oricare repriza
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro