Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.23

BETANO

Manchester United - Wolverhampton e meciul care închide runda inaugurală din Premier League, astăzi, de la ora 22:00. Manchester United a spart banca în perioada de mercato pentru a-i construi lui Erik ten Hag un lot capabil să atace trofeele în noul sezon. „Diavolii” au cheltuit 191 de milioane de euro pentru achiziții. Rezultatele din pregătire au fost oscilante, câteva victorii de moral, 1-0 cu Lyon, 2-0 cu Arsenal sau 2-0 cu Leeds. 

Wolverhampton pare o candidată la retrogradare în noul sezon. Cu o săptămână înaintea debutului, antrenorul Julen Lopetegui a demisionat, nemulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție. „Lupii” au slăbit evident în această vară. Starul Ruben Neves a plecat în Arabia Saudită, Adama Traore a fost împrumutat la Fulham, iar Collins a fost cumpărat de Brentford. 

cota2.ro

• Manchester United a câștigat ambele meciuri directe disputate contra lui Wolverhampton sezonul trecut, 2-0 și 1-0

• în cel mai recent meci direct, câștigat cu 2-0 pe 13 mai 2023, Manchester United a obținut nu mai puțin de 11 lovituri de la colțul terenului

• 872.10 milioane de euro valorează lotul lui Manchester United. Cel al lui Wolverhampton este cotat la 353.18 milioane

• Wolverhampton a avut un bilanț groaznic în deplasările de sezonul trecut, doar 2 victorii în 19 runde, golaveraj 12-38.

Pe Betano, cota pentru Manchester United câștigă și Manchester va avea cele mai multe cornere este @1.57 și se poate juca folosind funcția BetBuilder!

------------------------

Dinamo și FC Botoșani se înfruntă în ultimul meci al rundei cu numărul 5 din Superligă, astăzi, de la ora 20:30. Dinamo n-a arătat rău în primele runde, un joc de posesie, a ajuns des în preajma careului advers, dar nu a găsit calea spre gol. Ovidiu Burcă e conștient că a venit momentul primei victorii, iar „câinii” au toate avantajele. Arena Arcul de Triumf va fi aproape plină, noile achiziții au început să se integreze în sistemul gândit de antrenor, iar adversarul este unul cu moralul la pământ. 

FC Botoșani a strâns doar două puncte în primele 4 etape și vine după un eșec pe teren propriu, 0-1 cu FCU Craiova. Prestația modestă a zdruncinat și mai tare postul lui Marius Croitoru. Huiduit de fani și certat de finanțatorul Iftime, Croitoru este într-o postură dificilă. Nu are licență Pro și nu poate da indicații în timpul partidei. 

• cele mai recente meciuri directe dintre Dinamo și Botoșani, disputate în urmă cu două sezoane, au oferit multe goluri: victorie 4-0 a moldovenilor și una 3-2 a „câinilor”

• în toate meciurile jucate de Dinamo în acest sezon s-au marcat peste 1.5 goluri

• ambele deplasări jucate de FC Botoșani în acest sezon au fost GG: 1-2 la Voluntari și 2-2 cu Rapid

• ultimele 3 meciuri Dinamo - Botoșani, cu bucureștenii gazde, au fost GG

• 14 cornere a obținut Dinamo în precedente două runde

• 10 lovituri de la colțul terenului a obținut FC Botoșani în ultima etapă, eșecul cu FCU Craiova. 

Pe Betano cota pentru peste 1.5 goluri în meci și peste 6.5 cornere este @1.87 și se poate juca folosind funcția BetBuilder!

--------------------------

FC Homburg și Darmstadt se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în Cupa Germaniei. Homburg, formație din al 4-lea eșalon al Germaniei, îl are pe bancă la startul noului sezon pe Danny Schwarz, antrenor școlit la Bayern Munchen, manager la formația secundă și la grupele de juniori ale bavarezilor în trecut. Acum, la Homburg, are la dispoziție un lot pe placul lui, mulți tineri talentați. Gazdele de astăzi au disputat deja un meci oficial în noua stagiune, remiză 1-1 cu Aalen, în campionat. 

Darmstadt este nou-promovată în Bundesliga, dar antrenorul Torsten Lieberknecht nu se poate declara pe deplin fericit. Lotul a rămas mult sub nivelul primei ligi, nicio achiziție importantă. Ultimul meci de pregătire din această vară a fost unul spectaculos, eșec 1-3 împotriva lui Liverpool. 

• în 4 din cele 5 meciuri amicale jucate de Homburg în această vară s-au marcat peste 2.5 goluri

• 37 de goluri a marcat Homburg în cele 17 meciuri jucate pe teren propriu în campionatul precedent

• Homburg are mai probleme în compartimentul defensiv. Fundașul central Lukas Hoffmann, fundașul dreapta Tim Stegerer și închizătorul Mart Ristl sunt accidentați.

Pe Betano, cota pentru peste 2.5 goluri în meci este @1.44. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Man. United vs Wolverhampton
Pronostic:
1 & Man. United cele mai multe cornere
Cota
1.57
Dinamo vs FC Botoșani
Pronostic:
2+ goluri & 7+ cornere
Cota
1.87
Homburg vs Darmstadt
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.44
Cota finala: 4.23
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro