Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Wolves

BETFAIR SPORTSBOOK

MANCHESTER UNITED - WOLVES

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Old Trafford”, Manchester United primeste vizita celor de la Wolves, in ultimul joc al primei etape din Premier League.

Manchester United a incheiat editia precedenta pe locul 3, iar in acest sezon se asteapta mult mai mult de la acestia, inclusiv pe plan european, acolo unde trofeul UEFA Champions League este unul dintre visele ”diavolilor”. Wolves a incheiat pe locul 13 in editia anterioara, insa se anunta vremuri grele pentru ei in noul sezon. Dupa ce a reusit un parcurs bun cu echipa in primavara, Julen Lopetegui a parasit-o pe Wolves dupa ce in aceasta vara au plecat mai multi jucatori de baza si nu s-a adus mai nimic in schimb. Problemele cu Fair-Play-ul financiar continua sa o afecteze pe formatia oaspete, in ciuda celor 102 milioane de euro incasate in aceasta perioada de mercato, dupa vanzarile lui Ruben Neves, Nathan Collins, Conor Coady, Raul Jimenez si Ryan Giles. Manchester United s-a despartit in aceasta vara de Sabitzer, Weghorst, De Gea, Telles si Elanga, iar in locul lor au venit Mount, Onana si Hojlund, jucatori care au costat numai putin de 191 de milioane de euro.

cota2.ro

  • Manchester United a castigat 5 din ultimele 6 meciuri directe, iar in 4 dintre acestea nu a primit gol;
  • Manchester United a avut a doua cea mai buna defensiva din sezonul precedent, cu 43 de goluri primite in 38 de etape;
  • Wolves a fost cea mai dura formatie din editia precedenta de Premier League. Trupa de pe ”Molineux” a incasat 84 de cartonase galbene si 6 cartonase rosii in cele 38 de meciuri;
  • Marcus Rashford a fost cel mai bun marcator al ”diavolilor” in sezonul trecut, cu numai putin de 17 reusite;
  • Bruno Fernandes si Christian Eriksen au livrat cate 8 pase decisive in sezonul trecut, fiind cei mai buni pasatori a celor de la United.

Manchester United (4-2-3-1): Onana - Shaw, Martinez, Varane, Wan-Bissaka - Eriksen, Casemiro - Antony, Fernandes, Mount - Rashford

Wolves (4-3-3): Sa - Semedo, Dawson, Kilman, Ait-Nouri - Nunes, Lemina, Hodge - Neto, Cunha, Podence

Pontul meu pentru meciul Manchester United - Wolves este ”Raphael Varane 1+ faulturi comise”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betfair Sportbook. 

Fundasul francez venit de la Real Madrid a avut doua sezoane pline cu accidentari, iar statisticile acestuia nu arata extraordinar, cel putin cele din editia anterioada de Premier League, cand a jucat numai putin de 24 de meciuri. Acesta a avut o rata de succes a tackling-urilor de doar 38% si a pierdut 43 dintre cele 118 dueluri pe care le-a avut cu jucatorii adversi. Acesta a avut si 16 dueluri aeriene pierdute, iar in 3 din cele 4 meciuri in care a evoluat contra celor de la Wolves, a comis cel putin un fault. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Manchester United vs Wolves
Pronostic:
Raphael Varane 1+ faulturi comise
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro