Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Wolverhampton

Superbet

Etapa inaugurala din Premier League se incheie azi cu un meci la prima vedere dezechilibrat. Va propunem o cota 3.25 la Superbet (o gasiti in SuperPariuri), mizand pe lucrurile intamplate in aceasta vara la cele doua cluburi.


cota2.ro

MANCHESTER UNITED - WOLVERHAMPTON (ora 22:00)


* Gazdele au cheltuit peste 200 de milioane de euro pentru aducerea a 3 jucatori - Onana de la Inter, Mount de la Chelsea si Hojlund de la Atalanta - si au pus pe liber nume ca De Gea sau Fred.

* Cu cateva zile inainte de startul sezonului, Wolves a anuntat despartirea de Julen Lopetegui, antrenorul care a salvat-o de la retrogradare in sezonul trecut si din cauza problemelor financiare nu a facut mari transferuri, doar brazilianul Cunha de la Atletico fiind un nume mai important.

* In amicale, United a pierdut cu Real Madrid sau Dortmund, a remizat cu Bilbao si a castigat cu Lens, iar Wolves a invins echipe ca Rennes si FC Porto si a remizat cu Celtic Glasgow.

* Pentru meciul din aceasta seara, Ten Hag are probleme cu Rashford si Hojlund, usor accidentati.

* United a castigat 5 din ultimele 6 partide cu Wolves.


PARIUL pentru MANCHESTER UNITED - WOLVERHAMPTON este Manchester United castiga, Manchester United va avea cele mai multe cornere, Wolverhampton va avea cele mai multe cartonase - cota 3.25 in SuperPariuri

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester United vs Wolverhampton
Pronostic:
Manchester United castiga, Manchester va avea cele mai multe cornere, Wolverhampton va avea cele mai multe cartonase galbene
Cota
3.25
Cota finala: 3.25
Profit: 13.50
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro