Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.39

BETANO

Ziua de marți este destinată meciurilor din preliminariile Ligii Campionilor, iar din lista partidelor din turul 3 am ales două jocuri în care calificarea încă este deschisă.

Aris - Rakow și Sparta Praga - FC Copenhaga sunt duelurile de unde vom extrage două pariuri speciale cu cote excelente.

cota2.ro

ARIS - RAKOW (20:00) - În tur, în Polonia, Rakow s-a impus cu 2-1 și are un ușor avans în lupta pentru accesul în playoff-ul de calificare din Liga Campionilor. În primul joc, Racovițan a fost titular și integralist la polonezi, în vreme ce Sorescu a intrat pe teren în minutul 73.

Avantajul polonezilor este acela că se află în plin campionat, asta deși Rakow a mai odihnit din jucători în deplasarea de la Piast, înfrângere cu 1-2. Aris are doar meciuri de preliminarii, unde a trecut spectaculos de BATE, cu 11-5 la general (6-2 și 5-3), și jocul din Supercupa Ciprului, victorie cu Omonia, 2-0.

  • 8 cornere au fost în meciul tur, cu raport net favorabil pentru Rakow (6-2).

SPARTA PRAGA - FC COPENHAGA (20:00) - Unul dintre meciurile extrem de interesante din acest tur preliminar se va juca în Cehia, acolo unde Sparta Praga primește vizita danezilor de la FC Copenhaga.

În tur, Copenhaga a fost echipa mai bună, dar tabela a rămas nemodificată, cu un 0-0, care lasă deschisă total lupta pentru calificare.

Înaintea meciului direct, ambele formații au fost implicate în meciuri cu goluri în competițiile interne! Sparta Praga a năucit-o pe Jablonec, victorie cu 5-1 în deplasare, în timp ce Copenhaga a trecut de Odense, scor 2-1.

  • 10 cornere au fost în meciul tur (5-5);
  • 9 cornere a avut ultimul meci de campionat al lui Sparta Praga;
  • 12 cornere a avut ultimul meci de campionat al lui FC Copenhaga.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sparta Praga vs FC Copenhaga
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.57
Aris vs Rakow
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.52
Cota finala: 2.39
Profit: 13.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro