Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Sevilla

BETFAIR EXCHANGE

MANCHESTER CITY - SEVILLA

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Georgios Karaiskakis Stadium” din Pireu, Manchester City si Sevilla se intalnesc in SuperCupa Europei. 

Manchester City a inceput noul sezon de Premier League cu o victorie in fata celor de la Burnley, scor 3-0, asta dupa ce in urma cu o saptamana ceda pe ”Wembley”, in fata celor de la Arsenal, in SuperCupa Angliei. Sevilla a inceput cum nu se poate mai prost noua editie din LaLIga. Andaluzii au cedat pe teren propru in fata celor de la Valencia, scor 1-2. Manchester City si Sevilla s-au intalnit in grupele UEFA Champions League din sezonul trecut, iar ”cetatenii” s-au impus atat pe teren propriu, scor 3-1, cat si in deplasare, scor 4-0. Pep Guardiola are cateva absente de marca pentru acest joc, printre acestia numarandu-se Kevin De Bruyne, Ruben Dias, Bernardo Silva si John Stones. De partea cealalta, Jose Luis Mendilibar se va putea baza, in mare parte, pe toate numele importante din lot. Singurele absente sunt cele ale lui Fernando, Adnan Januzaj, Marcao, Tanguy Nianzou si Alfonso Pastor Vacas, jucatori care oricum nu prea ar fi intrat in primul 11.

cota2.ro

  • Manchester City s-a impus in toate cele 4 meciuri directe;
  • Manchester City a marcat minim trei goluri in ultimele 3 meciuri directe;
  • In perioada 2006-2020, Sevilla a jucat in numai putin de 6 supercupe, insa a castigat doar una singura;
  • Erling Haaland a inceput noul sezon din Premier League cu o ”dubla” si reprezinta cel mai mare pericol pentru poarta Sevilliei;
  • Youssef En-Nesyri a fost cel mai periculos om al Sevillei in primul joc oficial din acest sezon, cu 4 ocazii de gol, 2 suturi pe poarta si un gol marcat;
  • In ultimele doua meciuri directe, Manchester City a avut numai putin de 45 de suturi, dintre care a cadrat 16. 

Manchester City (4-4-2): Ederson - Walker, Akanji, Gvardiol, Aké - Foden, Rodri, Kovacić, Grealish - Haaland, Alvarez

Sevilla (4-3-3): Bono - Navas, Badé, Gudelj, Acuña - Joan Jordan, Sow, Rakitić - Suso, En-Nesyri, Ocampos

Pontul meu pentru meciul Manchester City - Sevilla este ”Rodri 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 2.70, disponibila pe Betfair Exchange.

Manchester City nu cred ca ii va duce lipsa lui De Bruyne, in acest joc. Guardiola il urca foarte mult pe Rodri, iar acest lucru l-am vazut si in SuperCupa Angliei contra celor de la Arsenal, dar si in prima etapa din Premier League, contra celor de la Burnley. Sevilla e o echipa care sufera in defensiva si de cele mai multe ori se apara extrem de prost. Ma astept la multe atacuri din partea favoritilor si eu cred ca si Rodri poate cadra cel putin un sut. Cota pe Betfair Exchange este una extrem de valoroasa, tinand cont ca la alte case o gasim la 1.80 - 2.00. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Manchester City vs Sevilla
Pronostic:
Rodri 1+ suturi pe poarta
Cota
2.70
Cota finala: 2.70
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro