Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.00

Superbet

După calificarea Farului în playoff-ul din preliminariile Conference League, echipele românești încearcă să închidă cu procentaj maximum turul 3!

FCSB și Sepsi au obținut remize în meciurile tur, de pe teren propriu, iar acum au misiuni complicate în duelurile cu Nordsjaelland, respectiv Aktobe.

cota2.ro

AKTOBE - SEPSI (19:00) - Sepsi a salvat remiza în ultimul minut în prima manșă cu Aktobe, iar acum merge în Kazahstan cu o abordare total schimbată. Liviu Ciobotariu și-a asumat tactica mai puțin inspirată de la Sfântu Gheorghe, unde Sepsi s-a trezit doar după ce a primit gol, iar acum s-ar putea să vedem o variantă ceva mai orientată spre atac a câștigătoarei de Cupă și Supercupă în România.

Dacă Sepsi și echipele ”europene” din SuperLigă și-au amânat meciurile de campionat, Aktobe a jucat în acest weekend. Încă un egal, tot 1-1, în deplasarea de la Aksu.

  • După 19 runde, Aktobe e pe locul 2 în prima ligă din Kazahstan, la 6 puncte distanță de liderul Ordabasy, care are și un meci mai puțin.

NORDSJAELLAND - FCSB (20:00) - FCSB rămâne cu cele mai mici șanse de calificare în playoff, dacă ținem cont de cum au arătat lucrurile în meciul tur. Danezii de la Nordsjaelland au predat o lecție de fotbal în Ghencea, dar, totuși, n-au reușit să câștige, ceea ce-i păstrează încă în grafic pe elevii lui Charalambous.

FCSB va veni mai odihnită la ora meciului, fără partidă în weekend, dar Nordsjaelland vine cu motoarele turate la maximum:

  • Înaintea returului cu FCSB, Nordsjaelland s-a distrat în partida de campionat: victorie cu 5-0 pe terenul lui Randers;
  • Alexandru Băluță și David Miculescu s-au antrenat normal și sunt disponibili pentru meciul de azi, cu mențiunea că Băluță are șanse maxime să fie titular, în locul lui Compagno;
  • FCSB n-a tras niciun șut pe poartă în meciul tur! Nordicii au avut 3 șuturi cadrate, plus o bară, pe final de partidă.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Aktobe vs Sepsi
Pronostic:
Egal la pauză sau la final
Cota
1.62
Nordsjaelland vs FCSB
Pronostic:
Egal la pauză sau la final
Cota
1.85
Cota finala: 3.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro