Ponturi Pariuri Fotbal Nordsjaelland vs FCSB

BETFAIR EXCHANGE

NORDSJAELLAND - FCSB

In aceasta seara, de la ora 20:00, pe ”Right to Dream Park” din Farum, Nordsjaeland primeste vizita celor de la FCSB, intr-un meci din cadrul turului 3 preliminar al UEFA Conference League.

Meciul tur s-a incheiat cu scor alb pe tabela de marcaj, insa nordicii au controlat in mare partida si au ajuns de foarte multe ori in preajma careului de 16 metri al celor de la FCSB, echipa care arata destul de vulnerabila. Danezii ocupa primul loc in intrecerea interna, iar in ultima etapa pur si simplu a spulberat-o pe Randers, chiar la ea acasa, cu scorul de 5-0. FCSB nu a jucat in aceasta etapa si s-a putut concentra doar la acest retur, care se anunta a fi extrem de dificil. Fundasul Adamo Nagalo este suspendat pentru acest meci, dupa ce in tur fost eliminat in urma cumulului de cartonase. Nu stu cat il afecteaza acest lucru pe tehnicianul celor de la Nordsjaelland, in conditiile in care capitanul Kian Hansen ii va lua locul jucatorului din Burkina Faso. FCSB s-a despartit de Edjouma care a ales Bari in aceasta saptamana, iar in primul 11 al acestora pot aparea nume noi precum Sut si Baluta, ambii reveniti dupa accidentari.

cota2.ro

  • Nordsjaelland a marcat minim trei goluri in toate cele 4 etape din intrecerea interna;
  • FCSB e neinvinsa in acest sezon, acestia bifand 6 victorii si un rezultat de egalitate in cele 7 meciuri jucate in toate competitile;
  • Ernest Nuamah a marcat 4 goluri in acest debut de sezon pentru Nordsjaelland;
  • Minim 4 goluri s-au marcat in 4 din ultimele 5 meciuri ale celor de la Nordsjaelland;
  • FCSB a marcat prima in 4 din ultimele 5 meciuri.

Nordsjaelland (4-3-3): A. Hansen - Villadsen, Jensen, K. Hansen, Frese - Diomande, Tverskov, Dorgeles - Nuamah, Ingvartsen, Osman

FCSB (4-3-3): Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic - Olaru, Șut, Djokovic - Oct. Popescu, Al. Băluță, Fl. Coman

Pontul meu pentru meciul Nordsjaelland - FCSB este ”Nordsjaelland -1.75 Handicap Asiatic”, la o cota de 3.12, disponibila pe Betfair Exchange.

Loturile celor doua formatii sunt destul de apropiate ca valoare, insa doar atat, din pacate. Danezii au demonstrat in meciul tur ca se pot bate de la egal la egal cu FCSB, chiar si in 10 oameni. Fara un antrenor principal care sa se impuna, cu jucatori laudati si cotati la zeci de milioane de patronul echipei, cu anumiti jucatori tineri fara o gandire buna, la care primeaza fitele si tatuajele, FCSB nu are nici macar o sansa, dupa parerea mea. Rezultatele din Superliga nu ma mira, deoarece vorbim de o competitie slaba, insa la nivel european, in fata unei echipe nordice care vede altfel fotbalul si de care am ramas impresionat dupa jocul tur, ma astept la o infrangere usturatoare a ”ros-albastrilor”, din pacate. Nu e un pariu simplu, insa cred ca Nordsjaelland poate livra din nou multe goluri.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Nordsjaelland vs FCSB
Pronostic:
Nordsjaelland -1.75 Handicap Asiatic
Cota
3.12
1/2
Cota finala: 3.12
Profit: 10.60
Stake: 10
Status: 1/2 Castigat

cota2.ro
cota2.ro