Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

Mozzart

Prima zi de weekend și prima etapă și în Bundesliga și Serie A. Cum fotbalul din Germania și Italia pornește în sezoane noi, n-aveam cum să ratăm un bilet de debut cu doi soliști!

Borussia Dortmund și Inter au din nou obiective importante în competițiile interne, așa că e nevoie de un început solid pentru liniște și încredere.

cota2.ro

BORUSSIA DORTMUND - KOLN (19:30) - După ce a ratat, incredibil, titlul în sezonul trecut, când n-a reușit să câștige meciul decisiv de pe teren propriu, Borussia Dortmund o ia de la capăt în noua stagiune.

Adversara galben-negrilor va fi Koln, formație care a suferit un eșec de proporții la ultima vizită la Dortmund! Borussia a câștigat cu 6-1!

  • dacă Dortmund a pierdut titlul, deși a fost la egalitate de puncte cu Bayern (71), Koln a avut un sezon catastrofal;
  • oaspeții de azi au terminat pe poziția a 11-a;
  • Înainte de startul sezonului, ambele formații au trecut de primul tur din Cupă! Dortmund victorie cu 6-1, în fața lui Schott Mainz, în timp ce Koln a avut nevoie de prelungiri ca s-o bată pe Osnabruck;
  • ca de obicei la Dortmund, gazdele au probleme cu jucătorii accidentați: Adeyemi și Emre Can sunt incerți, în timp ce Meunier și Reyna nu au fost convocați din cauza accidentărilor.

INTER - MONZA (21:45) - Începe un nou sezon și în Serie A, iar Inter este una dintre principalele favorite, alături de Milan și Juventus, la câștigarea trofeului. Trupa lui Inzaghi a ajuns până în finala Ligii Campionilor, pierdută la limită contra lui Manchester City, iar acum caută să performeze mult mai bine și în Serie A, acolo unde a prins doar poziția a 3-a în sezonul trecut.

  • Monza a fost una dintre echipele care i-a dat bătăi de cap lui Inter anul trecut: nou-promovata de la acea vreme s-a impus cu 1-0 pe Meazza, iar în deplasare Inter a izbutit doar o remiză, 2-2;
  • Inter a fost foarte activă pe piața transferurilor! După ce i-a pierdut pe Onana, Lukaku sau Brozovici, oameni importanți în ultimii ani, Inter a adus jucători precum Sommer, Arnautovici, Marcus Thuram ori Davide Frattesi.

Am jucat acest pariu la MOZZARTBET, casă de pariuri care oferă un pachet de bonusuri de până la 1750 de Lei la înregistrare!

Încasează BONUSURILE!
Inter vs Monza
Pronostic:
1
Cota
1.42
Borussia Dortmund vs Koln
Pronostic:
1
Cota
1.42
Cota finala: 2.02
Profit: 10.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro