Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.28

BETANO

Portsmouth și Cheltenham se înfruntă sâmbătă, de la ora 17:00, în runda cu numărul 4 din League One, al treilea eșalon fotbalistic al Angliei. Portsmouth este un club de tradiție al Angliei, de două ori campioană, imediat după al II-lea război mondial. Între 2003 și 2010 a evoluat în Premier League. Retrogradarea a venit la pachet cu mari probleme financiare. Clubul a fost în pragul dispariției, salvat de o Asociație a suporterilor. Între timp, situația s-a îmbunătățit semnificativ. De la revenirea în League One s-a clasat de fiecare dată în prima jumătate a clasamentului. Acum, cu John Mousinho pe bancă, un manager promițător, în vârstă de 37 de ani, Portsmouth vizează la promovarea în Championship. Începutul de sezon este excelent, 7 puncte în primele 3 runde și o victorie de moral în Cupă.

Cheltenham este un oraș cunoscut datorită celebrelor curse de cai, unul dintre cele mai faimoase circuite din lume. Fotbalul ocupă un loc mărginaș, iar rezultatele sunt în consecință. Revenită în League One în urmă cu două sezoane, echipa cu cel mai mic buget din ligă s-a clasat pe 15 și 16. Anul acesta pare și mai complicat. Cheltenham are înfrângeri pe linie în actuala stagiune, 3 în campionat și una în Cupă.

cota2.ro

• Cheltenham nu a marcat niciun gol în primele 3 etape. A primit 5

• Portsmouth are un golaveraj excelent, 6 goluri marcate și unul singur primit

• Cheltenham și-a pierdut golgeterul de sezonul trecut. Alfie May, marcator a 20 de goluri, a fost cumpărat de Chartlon

• Portsmouth a câștigat ambele meciuri disputate sezonul trecut contra lui Cheltenham, 4-0 pe teren propriu și 2-0 în deplasare

• 8.68 milioane de euro valorează lotul lui Portsmouth. Cel al lui Cheltenham este cotat la sub 5 milioane de euro.

Pe Betano, cota pentru Portsmouth solist este @ 1.47.

👉850 de cadouri GRATIS & FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe BETANO! Click AICI 👈

Frosinone și Napoli se înfruntă în runda inaugurală a noului sezon din Serie A, sâmbătă, de la ora 19:30. Frosinone a defilat sezonul trecut în Serie B, campioană la mare distanță, dar mutările din vară au fost imposibil de înțeles. Fabio Grosso, managerul care a reușit promovarea, nu a fost păstrat în funcție. În locul lui a venit Eusebio Di Francesco. Și lotul a slăbit considerabil. Daniel Boloca, om de bază, a fost vândut la Sassuolo pe 10 milioane de euro. La capitolul achiziții, nimic notabil.

Napoli este campioana în exercițiu a Italiei, dar și ea a suferit o schimbare de antrenor. Rudi Garcia este omul care va încerca apărarea trofeului. Lotul este în continuare deosebit, cele mai importante mutări fiind, în fapt, păstrarea vedetelor Victor Osimhen și Khvicha Kvaratskhelia. Napoli a arătat bine în perioada de pregătire, victorii cu Hatayspor, Apollon, Augsburg și remiză cu Girona.

• Frosinone are cel mai slab lot din Serie A, cotat la 25.80 milioane de euro

• În comparație, lotul lui Napoli e stelar, valorează 575 milioane de euro

• Victor Osimhen începe sezonul în mare formă. A marcat câte o dublă în ambele meciuri amicale în care a fost folosit în vară

• Napoli a câștigat ultimele 5 meciuri directe jucate contra lui Frosinone. 

Pe Betano, cota pentru victoria lui Napoli la handicap asiatic -1 este @1.55.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Portsmouth vs Cheltenham
Pronostic:
1
Cota
1.47
Frosinone vs Napoli
Pronostic:
Napoli -1 HA
Cota
1.55
Cota finala: 2.28
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro