Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

Superbet

Azi incepe Bundesliga, prilej de a va propune o cota 1.99 la Superbet, mizand pe goluri in doua partide tari.


cota2.ro

LEVERKUSEN - RB LEIPZIG (ora 16:30)


* Oaspetii si-au facut deja debutul oficial, spulberand Bayern in Supercupa din weekendul trecut (3-0, hattrick Dani Olmo), in timp ce gazdele isi amintesc cu placere de un sezon bun, cand au ajuns in semifinalele Europa League.

* Trupa lui Xabi Alonso a terminat pe 6 campionatul precedent, in meciurile lor fiind o medie de 3,1 goluri, in timp ce RB Leipzig s-a clasat pe 3, in jocurile lor fiind aceeasi medie de goluri.

* Leverkusen si-a facut incalzirea in Cupa Germaniei (8-0 cu amatorii de la Teutonia), iar in amicale au invins West Ham (4-0) si Marseille (2-1).

* Gazdele l-au vandutvpe Diaby la Arsenal pentru 55 de milioane de euro, iar toata suma a fost investita in aducerea lui Xhaka (Arsenal), a golgheterului nigerian Boniface (Union SG) si a lui Hofmann de la Gladbach, plus fundasul brazilian Arthur.

* Leipzig i-a pierdut pe Szoboszlai, plecat la Liverpool, Nkunku, la Chelsea si pe Gvardiol la City, umflandu-si conturile cu 230 de milioane de euro, dar imediat au investit 150 debmilioane, aducandu-i pe atacantul belgian Openda (Lens), fundasii Lukeba (Lyon) si Bitshiabu (PSG),varful slovac Sesko (Salzburg), Seiwald (Salzburg) si Baumgartner ( Hoffenfeim). In plus, au reusit sa-l mai ia, imprumut, pe noul star olandez Xabi Simons de la PSG.

* In ultimele 4 amicale premergatoare Supercupei, Leipzig a livrat pariul GG sau Peste 2,5 goluri.


PARIUL pentru LEVERKUSEN - RB LEIPZIG este GG sau Peste 2,5 goluri - cota 1.36


BORUSSIA DORTMUND - FC KOLN (ora 19:30)


* Gazdele n-au uitat drama din ultima etapa a campionatului trecut, cand au pierdut titlul acasa, cu Mainz, iar FC Koln stie ca a reusit mereu meciuri bune cu Dortmund.

* Borussia s-a distrat in cupa cu amatorii de la Schott-Mainz (6-1), iar in amicale a avut rezultate excelente (3-1 cu Ajax, 3-2 cu Manchester United sau 1-1 cu Chelsea)

* In meciurile din sezonul trecut ale gazdelor, media de goluri pe meci a fost fantastica -3,7, iar "tapii" au avut si ei in jocurile lor o medie excelenta de goluri - 3.

* Dortmund l-a pierdut pe Bellingham, vandut la Real Madrid pentru 100 de milioane de euro, aducandu-i pe mijlocasii Nmecha (Wolfsburg) si Sabitzer (Bayern) platind 50 de milioane de euro pe ambii.

* FC Koln a castigat in cupa, dupa prelungiru, 3-1 cu Osnabruck din liga a 2-a, iar in amicale s-a descurcat bine (1-1 cu Mallorca, 2-0 cu Nantes).

* 4 dintre ultimele 6 meciuri directe dintre cele doua formatii s-au terminat cu pariul Peste 2,5 goluri verde.


PARIUL pentru BORUSSIA DORTMUND - FC KOLN este Peste 2,5 goluri - cota 1.47


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Leverkusen vs RB Leipzig
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.36
Borussia Dortmund vs FC Koln
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.47
Cota finala: 2.00
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro