Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 15.33

UNIBET

Ziua de sambata e plina de meciuri tari, iar eu am ales sa joc un bilet interesant, in care am mizat pe cateva selectii extrem de atractive, pe pietele de ”suturi”. 

Wolves a aratat neasteptat de bine contra celor de la Manchester United, in prima etapa din Premier League. Cu toate ca au fost invinsi de ”diavoli” cu 1-0, ”lupii” si-au creat numai putin de 23 de ocazii de gol pe ”Old Trafford” si privesc cu incredere meciul de azi cu Brighton, echipa care joaca ultra-ofensiv meci de meci si care a debutat cu dreptul in noul sezon, 4-1 contra lui Luton. Brighton a castigat ultimele 3 meciuri directe si a marcat de fiecare data numai putin de 3 goluri. In atacul celor de la Wolves il regasim pe Pedro Neto, un ”winger” foarte creativ, care detine multa tehnica si care incearca de foarte multe ori poarta. Sunt absolut convins ca echipa gazda va trebui sa atace azi daca vrea sa scoata punct sau puncte, iar Neto cred ca se va face remarcat.

cota2.ro

Derby-ul dintre Tottenham si Manchester United se joaca de la 19:30, iar golurile nu ar trebui sa lipseasca, mai ales daca privim in perspectiva ultimelor confruntari directe. United a debutat cu o victorie chinuita contra celor de la Wolves, in timp ce Tottenham a bifat doar un rezultat de egalitate, scor 2-2, pe terenul celor de la Brentford. Numai putin de 4 victorii si un egal are Manchester United in ultimele 5 intalniri cu Tottenham, iar in acest duel pornesc usor favorti. Rashford si Richarlison sunt oamenii de atac a celor doua echipe si ma astept la un joc bun facut de cei doi. Richarlison trebuie sa-l inlocuiasca pe Kane, iar in acest sezon cred ca o sa-l vedem de multe ori integralist, asa cum o sa-l vedem si pe Rashford, jucator care a confirmat si care a demonstrat ca e esential trupei lui Ten Hag.

Manchester City revine in competitia interna dupa ce la mijlocul saptamanii a reusit sa castige SuperCupa Europei, in compania celor de la Sevilla. Adversara trupei lui Pep Guardiola este Newcastle, echipa la care s-au investit sute de milioane de euro si care a incheiat editia precedenta pe loc de UEFA Champions League. Erling Haaland a inceput noul sezon de Premier League cu doua goluri in plasa celor de la Burnley si ma astept sa continue pe aceeasi linie si in jocul din aceasta seara. In ultimele 5 meciuri directe, City si-a creat peste 80 de ocazii de gol si a marcat numai putin de 18 goluri. Haaland ar trebui sa iasa putin la rampa dupa jocul slab de la mijlocul saptamanii si il vad reusind sa puncteze azi si sa livreze ceva suturi.

Noul sezon din Bundesliga a luat din nou startul, iar Borussia Dortmund porneste intr-un nou drum in a opri hegemonia celor de la Bayern. ”Galben-negrii” au pierdut titlul pe mana lor in sezonul trecut, dupa ce nu au fost in stare sa ii invinga pe cei de la Mainz, pe teren propriu. Azi primesc vizita celot de la Koln, echipa pe care au invins-o cu 6-1 in editia precedenta si pe care au dominat-o clar in ultimele confruntari de pe ”Signal Iduna Park”. Haller si Malen vor incepe ca titulari si cred ca in acest sezon vor face din nou multe lucruri bune, asa cum au facut si in sezonul precedent cand au punctat de cate 9 ori si au medii mari de ocazii de gol per meci. II vad pe cei doi punandu-l la incercare pe portarul oaspetilor, care cred ca va incasa cel putin 2-3 goluri

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Wolves vs Brighton
Pronostic:
Pedro Neto 2+ suturi in meci
Cota
1.90
Tottenham vs Manchester United
Pronostic:
Richarlison 1+ suturi pe poarta & Marcus Rashford 1+ suturi pe poarta
Cota
1.92
Manchester City vs Newcastle United
Pronostic:
Erling Haaland 2+ suturi pe poarta
Cota
2.20
Borussia Dortmund vs FC Koln
Pronostic:
Sebastian Haller 1+ suturi pe poarta & Donyell Malen 1+ suturi pe poarta
Cota
1.91
Cota finala: 15.33
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro