Ponturi Pariuri Fotbal Betis Sevilla vs Atletico Madrid

UNIBET

BETIS SEVILLA - ATLETICO MADRID

In aceasta seara, de la ora 22:30, pe ”Estadio Benito Villamarin”, Betis Sevilla primeste vizita celor de la Atletico Madrid, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 2, din LaLiga.

Ambele echipe au inceput cu dreptul noua editie de campionat. Betis s-a impus pe terenul celor de la Villarreal cu scorul de 2-1, gratie reusitelor semnate de Perez si Willian Jose, iar Atletico a castigat partida de pe teren propriu contra celor de la Granada, scor 3-1, dupa golurile marcate de Morata, Depay si Llorente. Betis a incheiat sezonul trecut pe pozitia a 6-a, ocupand astfel un loc in grupele UEFA Europa League, in timp ce Atletico a incheiat pe locul 3, la doar un singur punct in spatele rivalei Real Madrid si la 11 puncte in spatele campioanei FC Barcelona. Trupa lui Simeone are 7 victorii si un rezultat de egalitate, in ultimele 8 partide contra celor de la Betis, iar astazi, conform bookmakerilor, pornesc cu prima sansa in prelungi aceasta serie de rezultate pozitive. Betis nu a aruncat deloc cu banii in aceasta perioada de mercato, cheltuind bani doar pe Sergi Altimina de la Getafe (1.5 milioane de euro). La capitolul plecari, insa, lista a fost lunga, iar in conturile trupei lui Pellegrini au intrat numai putin de 30 de milioane de euro. Atletico s-a despartit de Kondogbia si Lodi, ambii plecati la Marseille, dar si de Matheus Cunha, jucator transferat de Wolves pentru 50 de milioane de euro. Joao Felix a revenit pe ”Metropolitano”, insa nu e deloc in gratiile lui Simeone, dupa a declarat ca isi doreste la Barcelona. Azpilicueta si Soyuncu au venit gratis la Madrid, iar pe fundasul Javi Galan s-au achitat doar 5 milioane de euro.

cota2.ro

  • Atletico Madrid a avut a doua cea mai buna ofensiva si a doua cea mai buna defensiva din editia precedenta de LaLiga;
  • Betis Sevilla a incasat cele mai multe cartonase rosii in sezonul trecut (15);
  • O singura victorie are Betis in ultimele 20 de intalniri cu cei de la Atletico Madrid;
  • Manuel Pelegrini nu l-a invins niciodata pe Diego Simeone in meciurile directe. Tehnicianul lui Atletico s-a impus de 7 ori, in timp ce trei partide s-au incheiat la egalitate;
  • Numai putin de 37 de faulturi a comis Atletico Madrid in ultimele doua meciuri directe;
  • Ricardo De Burgos Bengoetxea a condus 24 de meciuri in sezonul trecut din prima liga spaniola si a acordat numai putin de 126 de cartonase galbene si 10 cartonase rosii.

Betis Sevilla (4-2-3-1): Silva; Sabaly, Pezzella, Felipe, Abner; Roca, Akouokou; Perez, Isco, Henrique; Willian Jose

Atletico Madrid (3-5-2): Oblak; Azpilicueta, Savic, Hermoso; Llorente, Barrios, De Paul, Lemar, Carrasco; Griezmann, Morata

Pontul meu pentru meciul Betis Sevilla - Atletico Madrid este ”Atletico Madrid 13+ faulturi comise”, la o cota de 1.95, disponibila pe Unibet.

Vorbim de doua echipe care sunt destul de dure, in special atunci cand se intalnesc. Trupa lui Simeone rupe jocul ori de cate ori are ocazia si cred ca in aceasta seara o sa fac destul de multe faulturi, mai ales ca la centru este un arbtru care fluiera aproape orice contact. 

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Betis Sevilla vs Atletico Madrid
Pronostic:
Atletico Madrid 13+ faulturi comise
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro