Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.51

Superbet

După biletul câștigător oferit sâmbătă, alegem un traseu oarecum asemănător ca strategie și pentru biletul pe care îl jucăm azi la pariuri.

Trei meciuri, trei alegeri orientate spre echipa favorită și o cotă totală care se apropie și ea în jurul valorii de triplaj.

cota2.ro

BARCELONA - CADIZ (20:30) - După remiza fără goluri bifată în etapa inaugurală, contra lui Getafe, Barcelona e obligată să deblocheze victoriile în acest sezon în partida cu Cadiz.

Va fi primul meci oficial din campionat pe care Barcelona îl va juca, din postura de gazdă, pe Stadionul Olimpic, asta pentru că stadionul Camp Nou se află în plin proces de modernizare.

  • În sezonul trecut, Barca a câștigat ambele dueluri cu Cadiz: 2-0 succes în fața propriilor fani și victorie mult mai clară în deplasare, scor 4-0;
  • Xavi nu va fi pe bancă, după ce a fost eliminat în meciul cu Getafe din cauza protestelor.

FCSB - POLI IAȘI (21:30) - După dușul rece suferit în Europa, unde a fost eliminată de Nordsjaelland din Conference League, FCSB revine în SuperLigă și speră să-și recupereze poziția de lider. Pentru asta va fi nevoie ca echipa lui Charalambous să câștige duelul cu nou-promovata Poli Iași.

  • partida va consemna revenirea celor de la FCSB pe Arena Națională;
  • FCSB e neînvinsă în acest sezon - 4 meciuri - 4 victorii;
  • Poli Iași abordează duelul de la București din postura de ”lanternă roșie”. Moldovenii au doar 3 puncte, obținut cu succesul de la Ovidiu, și vin după 2 înfrângeri consecutive;
  • În 2021, la ultima întâlnire directă dintre cele două formații, FCSB se impunea cu 3-1, pe teren propriu.

LECCE - LAZIO (21:45) - Biletul îl închidem cu o deplasare în Serie A, acolo unde se joacă prima etapă din noul sezon. Mergem la Lecce - Lazio și suntem cu ochii pe echipa lui Maurizio Sarri.

Lazio a terminat sezonul trecut pe locul al 2-lea, iar anul acesta e o echipă care va avea meciuri în grupele Ligii Campionilor, așa că și pretențiile sunt mult mai mari.

Lecce a închis sezonul trecut pe poziția a 16-a, la limita emoțiilor pentru supraviețuire, dar o domină pe Lazio la ultimele meciuri de acasă:

  • Lazio a pierdut ultimele 2 deplasări din campionat de pe terenul lui Lecce: ambele înfrângeri cu 1-2;
  • Ultimul meci direct s-a terminat 2-2, pe Olimpico;
  • Lazio n-a mai bătut-o pe Lecce din 2019, când câștiga cu 4-2 pe Olimpico;
  • În 2011 a câștigat Lazio ultima dată pe ”Via del Mare”, scor 4-2.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Poli Iași
Pronostic:
1
Cota
1.42
Lecce vs Lazio
Pronostic:
X2
Cota
1.28
Barcelona vs Cadiz
Pronostic:
1 și Peste 1,5 goluri
Cota
1.38
Cota finala: 2.51
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro