Ponturi Pariuri Fotbal Crystal Palace vs Arsenal

BETFAIR SPORTSBOOK

CRYSTAL PALACE - ARSENAL

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Selhurst Park”, Crystal Palace primeste vizita celor de la Arsenal, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 2, din Premier League.

In prima runda, Crystal Palace a trecut de Sheffield Utd cu scorul de 1-0, gratie golului reusit de Odsonne Edouard, in minutul 49. Trupa lui Hodgson a dominat destul de clar acea partida, avand numai putin de 24 de suturi, dintre care 8 cadrate. ”Vulturii” au avut 67% posesie, au pasat de doua ori mai mult decat adversarii si au avut 124 de atacuri, dintre care 54 catalogate ca fiind periculoase. De partea cealalta, Arsenal a invins-o cu 2-1 pe Nottingham Forest, in urma golurilor reusite de Nketiah (min. 26) si Saka (min. 32). Formatia lui Arteta a controlat partida de la un cap la altul, insa in unele momente din partea secunda, adversarii dadeau semne de revenire si chiar si-au creat cateva ocazi periculoase. In ultimul meci direct disputat pe ”Selhurst Park” am avut parte de echilibru, diferenta fiind facuta de o executie a lui Martinelli, respectiv un autogol al lui Guehi. Zaha e marea pierdere a gazdelor, care a plecat liber de contract la Galatasaray, in locul sau find adus Matheus Franca de la Flamengo, pentru aproximativ 20 de milioane de euro. Arsenal a fost extrem de activa in perioada de mercato, iar dupa plecarile lui Pablo Mari, Xhaka, Trusty si Turner, oficialii ”tunarilor” i-au semnat pe Havertz, Timber, Declan Rice si David Raya pentru aproximativ 235 de milioane de euro.

cota2.ro

  • Arsenal a castigat ambele meciuri contra celor de la Crystal Palace, in sezonul trecut: 4-1 pe teren propriu si 2-0 in deplasare;
  • Minim trei goluri s-au marcat in 4 din ultimele 5 intalniri directe;
  • Arsenal e neinvinsa pe ”Selhurst Park” in 5 din ultimele 6 meciuri contra lui Palace;
  • Arsenal a avut a doua cea mai buna ofensiva in sezonul trecut, cu numai putin de 88 de goluri marcate;
  • Bukayo Saka a fost unul dintre principalii marcatori a celor de la Arsenal, in editia precedenta (14 goluri);

Crystal Palace (4-2-3-1): Johnstone; Ward, Andersen, Guehi, Mitchell; Lerma, Doucoure; Ayew, Eze, Schlupp; Edouard

Arsenal (4-3-3): Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Rice, Odegaard, Havertz; Saka, Nketiah, Martinelli

Pontul meu pentru meciul Crystal Palace - Arsenal este ”Bukayo Saka 1+ sutur pe poarta cu piciorul stang”, la o cota de 1.91, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Saka e unul dintre jucatorii ofensivi in care Arteta isi pune mari sperante. Acesta a jucat excelent cu Forest, meci la finalul caruia a primit si cea mai mare nota din partea site-urilor de specialitate. Saka e stangaci si nu prea l-am vazut sa-si foloseasca celalalt picior sau sa finalizeze cu vreo lovitura de cap. Saka intra bine in centru cu mingea la picior si de cele mai multe ori cauta finalizarea. Ma astept ca in acest meci sa-l puna o data sau de doua ori la incercare pe goalkeeper-ul formatiei gazda.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Crystal Palace vs Arsenal
Pronostic:
Bukayo Saka 1+ sutur pe poarta cu piciorul stang
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro